hirdetés

Két új és erős Toocki töltő jelent meg a piacon

Mindenevők

hír
Két új és erős Toocki töltő jelent meg a piacon 1

Forrás: AliExpress, Toocki 0fficialflagship Store

írta: SonkaMod
2022-12-06

Nagyon nagyot mennek a Toocki töltők és kábelek az Aliexpressen. Gyorsan szereztek maguknak egy csomó rajongót az extrém olcsó termékeikkel, amik ráadásul minőségiek is. Akik olvasnak minket, azok már biztosan találkoztak a nevükkel, de nagyon úgy tűnik, hogy egyre népszerűbbek lesznek, és lassan nem csak a hardcore Kínából rendelők fogják ismerni a márkát. Most kidobtak a piacra két újabb GaN töltőt, amiből az egyik az árával hódítja a szívünket, a másik viszont sokkal drágább, de cserébe elképesztően erős.

Toocki 140 W GaN töltő

A gyártó ezzel a termékével egy igazi top kategóriás töltőóriást alkotott meg. A maximális teljesítménye 140 watt, ami még úgy is elég durva, ha egyszerre 3-4 eszköz osztozik ezen a teljesítményen. Asztali töltőállomás, tehát tartozik hozzá egy másfél méter hosszú kábel, és azzal kell a fali csatlakozóba dugni. Maga a töltő így lehet az asztalunkon is akár. Öt port került rá, amiből három darab USB Type-C és kettő hagyományos USB. Az előbbieken egyenként 100 watt fér ki és természetesen mind PD kompatibilis. Ám a sima USB csatlakozók se semmik, hiszen a 60 watt még azokon is megy.

Ezzel a töltővel egyidőben tölthetünk telefonokat, notebookokat és egyéb eszközöket, és még úgy sem lesz drasztikusan lassú egyik port sem. Ha például mind az 5 portot használjuk egyidőben, akkor a Type-C csatlakozókon rendre 65, 30 és 20 watt megy át, a sima portokon pedig 12-12 watt. Ez elképesztően jó, bár tény, hogy ezt nyilván a Toocki sem adja ingyen. A meglepően magas szállítási költség is ellenünk játszik, de azt gondolom, hogy az 1$-os store kuponnal együtt 18 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os vételára még így is jó a tudásához képest.

hirdetés