hirdetés

Két remek takarítóeszköz a Hekka napi akciójában

Porszívók, brutál jó áron

hír
Két remek takarítóeszköz a Hekka napi akciójában 1

Forrás: Hekka.com

írta: Norbi
2022-04-27

A mai napra a Hekka oldalán két nagyszerű kuponra bukkantunk, mindkettőnek azok fognak örülni igazán, akik robot- vagy állóporszívó vásárlását tervezték a közeljövőben. Ezeknek a segítségével nagyon kedvező áron tudjátok megvásárolni a Dreame intelligens, felmosásra is képes robotporszívóját, vagy a Xiaomi álló takarítóeszközét. Ha esetleg inkább másban gondolkodnátok, akkor jól jöhet az oldalon kapható összes termékre felhasználható hekkahu10 kuponkód, amivel minden 29 dollár feletti vásárlásból 10 dollár kedvezményt tudtok elérni.

Az ára a mostani akcióban mindössze 106 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ha használjátok a HekkaDreameL10 kuponkódot. A terméket európai raktárból küldik, ebben az összegben pedig már a szállítás és az áfa is benne van, semmilyen más költségetek nem lesz.

Xiaomi G9

A különböző Xiaomi állóporszívókkal Dunát lehetne rekeszteni, már az almárkák száma is olyan durva, hogy nehéz közöttük eligazodni. A Mi szavacskával jelölt termékek az anyacéghez legközelebb álló termékek, ebből jelent meg az új G széria, a G9 ennek a kisebbik tagja. A technológia a szokásos, akkumulátoros állóporszívó, többlépcsős szűrési eljárással, aminek a végén a levegő egy HEPA filteren halad át, ami az oda nem illő részecskék 99,7%-át eltávolítja a levegőből.

Mint minden ilyen készülék, ez is motoros kefével dolgozik, amiből eddig kétféle volt: egy puha a laminált padlóra és a sík felületekre, és egy szilikonsörtés a szőnyegre. Ezt a két innovációt vonták egybe egy csavart, V alakú kefébe, ami tartalmaz szilikon elemeket és sörtéket is, így nem kell egyszerre két kellékanyaggal bajlódni. Ráadásul ez a kialakítás mélyebb tisztítást tesz lehetővé, ami például a szőnyegeken és a bútorok felületén jön jól. Szintén fontos újítás, hogy ez a kialakítás elvileg nem tekeri fel a hajszálakat és a kisállatok szőrét sem. Aki távolított már el ilyet elektromos fejről, az tudja, hogy nem éppen hálás feladat.

A készülék ára a mostani akcióban a HekkaXiaomiG9 kód használatával 56 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).. A Hekka ezt is európai raktárából küldi, gyorsan meg is fog érkezni. Ebben az árban már az áfa és a szállítás is benne van, egyéb költség nem lesz.

hirdetés