hirdetés

Két modellel támad a Poco F6 okostelefon

A Gshopperről már kuponozhatók a kütyük

hír
Két modellel támad a Poco F6 okostelefon 1

Forrás: Gshopper

Bagi
írta: Bagi
2024-05-27

A Poco F6 szériája már megjelent az európai piacon, a Gshoppertől viszont most kuponokat is kaptunk mindkét típusra és több konfigurációra is. Az F6 és az F6 Pro 6,67 colos, AMOLED kijelzővel rendelkezik, gyorstöltéssel láthatjátok el őket szuflával, a kameráikkal már szuper fotók és videók készíthetők. Az erős konfigurációk dacára viszont az árak nem szálltak el, jó választás lehet valamelyik kütyü, ha egy izmos, de nem túl drága telefont kerestek. A Gshopper költségmentesen szállítja őket.

Az F6 Pro kistestvére a Poco F6, amit szintén 6,67 colos AMOLED kijelzővel láttak el, viszont a felbontása csak 2712×1220 pixel és 2400 nites. Ennek is gyönyörű a képe, hiszen megjelenít 68 milliárd színt. Az akkumulátor méreten sem változtattak, de ennél az 5000 mAh-s aksit 90 wattal tudjátok tölteni, ami maximum 35 percet vesz igénybe. A processzorban is találtok különbséget, hiszen ebben a változatban Snapdragon 8s Gen 3 ketyeg. A kamerarendszer is eltérő, az F6 egy 50 MP-es főkamerát, egy 8 MP-es ulraszéles látószögűt és egy 20 MP-es előlapi változatot kapott. A kapcsolatról WiFi 6 és Bluetooth 5.4 gondoskodik ennél a típusnál. A ház mindössze 7,2 mm vastag és természetesen könnyebb a Prónál, hiszen csak 179 gramm.

Szintén a gshopperpocof6  kuponkódot tudjátok használni a vásárláshoz, a 8+256GB-os így 134 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., míg az erősebb, 12+512 GB-os 145 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg ingyenes szállítással.

hirdetés