hirdetés

Két kisebb power station értelmezhető áron

A másodvonalas termékek nem is olyan drágák

hír
Két kisebb power station értelmezhető áron 1

Forrás: Aliexpress

írta: Don Kartács
2023-11-23

Az Allpowers egy power station gyártó a futottak még kategóriából, ami nem azt jelenti, hogy nem gyárt használható eszközöket, csak nem oda árazza a termékeit, mint mondjuk a Bluetti. Két modelljük vihető jutányos áron, az egyik 288 Wh-s, a másik pedig 299 Wh-s, előbbiért 54 800, utóbbiért 72 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek,  elvileg mindkettőt tudják EU raktárból küldeni, de a szállításra nagyon figyeljetek oda, mert vannak igen húzós megoldásaik is, erről lejjebb olvashattok.

Mint látható, túl nagy terhelést nem visel el, a 300 W-ba sok konyhai kisgép teljesítménye nem fér bele, de a laptopot, drónok akku töltőjét és a kisebb eszközöket meghajtja, illetve van rajta egy kijelző, amin a folyamatok nyomon követhetők. Sőt, van benne BT modul, így app alapon is monitorozhatjátok a dolgokat. ráépítettek két fényforrást is a sötétben botorkáláshoz. A fenti lehetőségek számosak, de ettől ez még az abszolút minimum a power station kategóriában, nem véletlenül kérnek érte annyit, amennyit.

Ez jelen esetben a RENDKINAITBF20  kuponnal, a spend&save akcióval és alis coinokkal 54 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot jelent. A szállításnál figyeljetek oda, hogy EU raktárból kérjétek, a legolcsóbb szállítás díja kb. 4000 Ft, de a megérkezés ideje február 14, ami gyanúsan nem EU raktáras szállítási idő. Kétszer ennyiért viszont van 12-01-es szállítás is, ez viszont plusz 8000 Ft-ba fáj.

A másik modelljük egy sokkal pofásabb darab, és R600 név alatt fut. Sokban nem tér el az előző modelltől, de azért van két lényeges műszaki paramétere, amiben többet tud. Egyrészt ez 299 Wh-s, másrészt egy kimenetén keresztül 600 W-ig terhelhető, a kettőn együtt pedig 1200-ig, ami szerintem bőven megéri a felárat. A portok listája az alábbi (legalábbis amennyire össze tudtam szedni a leírás alapján, tehát lehetnek benne tévedések):

  • 230 V-os váltóáramú bemenet, maximum 400 W-ig
  • 12-22 V-os napelemes bemenet, maximum 300 W-ig (talán XT-60/XT-90 a csati a képek alapján)
  • 12 V-os szivargyújtós bemenet maximum 200 W-ig
  • 2 darab 230 V-os váltóáramú kimenet, 600 W csúcs és 1200 W-nyi összterhelhetőség
  • 2 darab USB-A kimenet, maximum 36 W/darab
  • 2 darab USB Type-C kimenet, 200 W-ot adnak meg a kettőre, szóval gondolom 2 db PD szabványt támogató 100 W-os portról van szó
  • 2 darab szivargyújtó kimenet (DC5525), maximum 120 W/darabig
  • 1 darab vezetéknélküli töltőpad, 15 W teljesítménnyel

Kicsit zavarosak a LiFeP04 akku port adatai, de igyekeztem a képekről mindent lelesni. Ezen is van elemlámpa – melyik kínai power station az, amelyiken nincs? -, illetve a működési állapotokat visszajelző panel. Appról viszont nem esik, szó, de igazából ha jó a megjelenítő, akkor erre nincs is szükség. A RENDKINAITBF20  kuponnal, a spend&save akcióval és alis coinokkal 72 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kértnek érte, a szállításnál viszont itt is figyelni kell. Ezt is állítsátok EU raktárra, és az olcsóbb, 5200 forintos szállítás idejét ennél is 02-14-re ígérik, de „szerény” 11 200 forintért már 12.01-re is befuthat a kütyü.

Érdemes továbbá ránéznetek a többi Black Friday kedvezményre is, amire létrehoztunk egy aloldalt, ezt ezen a linken éritek el.

hirdetés