hirdetés

Két fantasztikus ajánlat is jutott mára a Cafago webshopon

Egy olcsó SUP, és egy dupla kiszerelésű Lenovo füles

hír
Két fantasztikus ajánlat is jutott mára a Cafago webshopon 1

Forrás: Cafago

írta: SonkaMod
2023-05-26

A Cafago mindig szól a szerkesztőségnek, ha van valami olyan ajánlat, ami igazán jó. A mai napon is pittyegett az üzenet, hogy van két kihagyhatatlan akciójuk. Szerencsére nem igazán túloztak, mert az egyik egy szimpatikus low budget SUP, a másik pedig két Lenovo füles egy csomagban, amiknek így a darabáruk egészen zseniális.

Nagyon kedvező áron adja a Cafago, mindössze 61 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, teljesen ingyenes szállítással, ráadásul EU raktárból küldik.

Lenovo QT82 TWS fülhallgató

A Lenovónak van egy rakás belpiacos, olcsó fülese, amik itthon nem kaphatók. Ezek általában tényleg csak a minimum szintet hozzák, nem mondanám, hogy szépen szólnak, de van olyan felhasználási terület, amire megfelelő. Én például egy hasonlót használok podcast hallgatásra, és arra megfelel. Ez a konkrét darab egy in-ear típusú, Bluetooth 5.0-s füles, aminek az üzemideje akár 6-8 óra is lehet. Érintésérzékeny gombjai vannak, azzal lehet vezérelni, és vízálló az IPX5 szabvány szerint.

A Cafago nem szórakozik, ezt a kütyüt kettesével árusítja, és így kerül nagyjából 6500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba. Ez pedig azt jelenti, hogy darabja ki is jön 3250 forintból, ami nagyon barátinak mondható. Biztosan nem ez az évtized legjobb fülese, de ennyiért azért megfontolandó vétel.

hirdetés