hirdetés

Készüljünk fel a forró nyári napokra

Powered by Aliexpress

hír
Készüljünk fel a forró nyári napokra 1
írta: hajas
2020-06-05

Bár a jó idő és a kánikula még úgy tűnik várat magára, azonban érdemes időben felkészülni a nagy melegre. A mai válogatásban néhány hűsítő terméket válogattam nektek össze, így élvezhetőbbek lesznek a legmelegebb hónapok.

Készüljünk fel a forró nyári napokra 2

Jégkrém forma – 760 forint

Nincs nyár jégkrém és fagyi nélkül. Ezzel a jégkrém készítővel saját magatok csinálhatjátok meg kedvenc hűsítő édességeteket. Nincs más dolgotok, mint megtölteni a formákat például joghurttal vagy gyümölcsturmixszal, majd irány a fagyasztó, ahol néhány óra alatt megfagynak a finomságok.

Készüljünk fel a forró nyári napokra 3

Jégkockakészítő – 970 forint

A nyári hűsölés másik nagy kelléke a jégkocka. Ez a szilikonos jégkockakészítő többször felhasználható, anyaga miatt pedig könnyen kiszedhető belőle a 15 darab jégkocka. Dobjatok párat az üdítőtökbe,és máris elviselhetőbb lesz a meleg.

Készüljünk fel a forró nyári napokra 4

Újrahasználható fém szívószál – 490 forint

Az EU 2021-től több egyszer használatos műanyagot is be fog tiltani, így jövőre a műanyag szívószálakkal sem fogtok többé találkozni a boltokban. Koktélokhoz viszont elengedhetetlen a szívószál, így érdemes beruházni ebbe a többször használható fém szívószál szettbe.

Készüljünk fel a forró nyári napokra 5

Xiaomi mini ventilátor – 4100 forint

A mini ventilátor USB-ről működik, így akár egy power bank is elég a működtetéséhez, gyakorlatilag bárhová magatokkal vihetitek. A kánikulában nincs is jobb, mint amikor mozog körülöttetek a levegő, hiszen így jobb lesz a közérzetetek. Fekete és fehér színben tudjátok megvásárolni.

hirdetés