hirdetés

Készüljetek az őszi bicikli túrákra

Izgalmas kerékpárválaszték és kedvezmények a GearBerry szezonális akciójában

hír
Készüljetek az őszi bicikli túrákra 1

Forrás: GearBerry

írta: Bagi
2023-09-28

A GearBerryn még mindig tart az őszi bicikli vásár. Számos Fafrees és Engwe modellt kedvezménnyel vásárolhattok meg, a Fafrees bringákhoz ajándék is jár. Most az Engwe EP-2 Pro járgányát szeretnénk figyelmetekbe ajánlani, amihez még kupont is kaptok. Ez a 20 colos fatbike 150 kg teherbírású, és egy erős, 750 wattos motorral szerelték fel, az akku 120 km megtételét teszi lehetővé. Európából, extra költségek nélkül szállítják.

Forrás: GearBerry

Engwe EP-2 Pro

Az Engwe EP-2 Pro egy 150 kilogramm teherbírású fatbike. 20 colos átmérőjű és vastag, 4 colos terepgumikkal ellátott kerekeket kapott, így mehettek vele kirándulni, de városi használatra is alkalmas. 750 wattos motor teljesít benne szolgálatot, a maximális sebessége 45 km/h. Tisztán elektromos üzemmódban 60, míg rásegítéssel akár 120 kilométeres távolságot tehettek meg vele, az áramellátásról pedig egy 13 Ah-s akkumulátor gondoskodik, amit körülbelül 6 óra alatt tudtok teljesen feltölteni. A könnyebb hajtás érdekében egy 7 sebességes Shimano váltóval szerelték fel, így az emelkedőket könnyebben le tudjátok küzdeni.

A kormányra egy hatalmas LCD kijelző került, ami mutatja az aktuális sebességet, üzemmódot, megtett távot és az akku állapotát, tőle balra találjátok a csengőt és a vezérlőgombokat. A biztonságotokról tárcsafékek, valamint első és hátsó LED világítás gondoskodik. A hátsó kerék fölött találtok egy csomagtartót, és mindkét kerék fölött egy sárvédőt. Ha épp nincs rá szükségetek, vagy betennétek a kocsitok csomagtartójába, akkor néhány mozdulattal össze tudjátok csukni, melynek köszönhetően kis helyen is elfér a bringa.

A GearBerry GBBike50  kuponjával 372 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvenni, európai raktárból küldik.

hirdetés