hirdetés

Készüljetek a fűtésszezonra

Smartmi elektromos radiátorokat akciózott meg a Cafago

hír
Készüljetek a fűtésszezonra 1

Forrás: Cafago

Bagi
írta: Bagi
2023-10-16

Ma reggelre durván lehűlt a levegő, bejelenthetjük, hogy elindult a fűtésszezon. Ha elektromos megoldáson, vagy kiegészítő hősugárzón gondolkodtok, érdemes megnézni a Cafago mostani ajánlatában szereplő Smarti elektromos radiátorokat. Mindkettő alkalmazással szabályozható, így befűthetitek a lakást, mire hazaértek. A GR-H elnevezésű típus vízálló is, így ezt simán beüzemelhetitek a fürdőszobába, még egy szárítórúddal is felszerelték. Mindkét modellt német raktárból, ingyenes szállítással küldik.

A Cafagóról most 40 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni, német raktárból, ingyenes szállítással küldik.

Smartmi GR-H vízálló hősugárzó

A GR-H modellszámú elektromos radiátor is 2200 wattos, de ez a típus IPX4 vízállósági besorolású, így akár fürdőszobában is elhelyezhetitek. Egy kihajtható szárítórudat is kapott, amire törölközőt, vagy nedves ruhát is rakhattok, a maximális terhelhetősége 1,5 kg. Gyorsan felmelegíti a levegőt, de mivel nincs benne ventilátor, csendesen működik, nyugodtan használhatjátok a hálószobában is. A hőmérséklet 6 fokozatban állítható 18 és 28 fok között, nem engedi a túlmelegedést, hanem tartja a beállított hőfokot a lakásban, aminek megfelelően szabályozza a teljesítményét. Ez is egy okos radiátor, applikáción keresztül állíthatjátok be a kívánt szobahőmérsékletet, jelzőfényt vagy akár a gyerekzárat. Ennek hála, mire hazaértek, kellemes meleg fogad titeket a lakásban. Ezt is könnyen mozgathatjátok, hiszen csak 6,6 kg és 780x216x526 mm méretű.

Ha fürdőszobába kerestek fűtőberendezést, akkor ne is nézelődjetek tovább, hiszen tökéletes választás erre a célra. A Cafagón 40 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvenni, ingyenes szállítással küldik.

 

hirdetés