hirdetés

Készüljetek a Bluetti Prime Day akciós ajánlataira

Csapjatok le a kuponokra is!

hír
Készüljetek a Bluetti Prime Day akciós ajánlataira 1

Forrás: Bluetti

Bagi
írta: Bagi
2024-07-09

Eljött az idő a power station vásárlásra, hiszen a Bluetti, a megújuló energiatárolási iparág úttörője július 16 és 17 között tartja a nyári Prime Day vásárát. Ebben az időszakban a Bluetti termékek széles választékát verhetetlen áron vásárolhatjátok meg a webáruházukból. Már most érdemes náluk körülnézni, hiszen kuponokra is szert tehettek.

Mint minden ilyen berendezés, ez is számtalan be- és kimenettel rendelkezik. Van rajta két hagyományos 230 V-os aljzat, 4 darab USB-A és egy Type-C port is – 100 W teljesítménnyel -, illetve egy vezeték nélküli töltőpad, ezeket egészíti ki a 12 V-os kimenet. Támogatja az 500 wattos napelemes töltést és az 1440 wattos gyors AC töltést, ami másfél óra alatt telenyomja az akkut, de 45 perc alatt 80 százalékos töltést tesz lehetővé. Használhatjátok a 12 V-os, szivargyújtós bemenetet is vagy tölthetitek generátorról. A különböző töltési megoldások miatt háromféle kábelt is kaptok a dobozban.

Tudjátok UPS-ként használni, hiszen automatikusan észleli az áramkimaradást és szünetmentes módba kapcsol akár 20 ms alatt. A működést kétféleképpen monitorozhatjátok, egyrészt a Bluetti kiváló applikációjával, másrészt egy 1,7 inch-es érintőképernyő segítségével, amin nemcsak a szokásos dolgok követhetők nyomon, mint a töltöttség meg a leadott teljesítmény, hanem állíthatók a paraméterek is. Az eszköz nagyon csendes, 45 decibelnél halkabban működik, ami az ilyen aktív hűtéssel ellátott rendszerek között jónak számít. A termékre 5 év garanciát ad a gyártó, amely meglehetősen nagyvonalú.

A Bluetti weboldaláról kedvezményes áron, 316 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg az AC180 power stationt, de a július 16 és 17 között megrendezésre kerülő Prime Day vásáron mindössze 296 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthattok hozzá.

Forrás: Bluetti

A Bluettiről

Bluetti megalakulása óta elkötelezett a fenntarthatóság és a zöld energia megoldások előmozdítása iránt. Környezetbarát energiatárolási megoldásokat kínálnak beltéri és kültéri használatra egyaránt, miközben hozzájárulnak bolygónk fenntartható jövőjéhez.

A Bluetti indította útjára az LAAF (Lighting An African Family) programot, melynek célja, hogy jól megvilágított élettereket és egyenlő tanulási lehetőségeket biztosítson az afrikai lakosok számára a vidéki területeken is. Bevezetése óta a program több mint 12 000 afrikai családot segített Kenyában, Nigériában és Kamerunban.

A kültéri kalandokhoz, a vészhelyzeti tartalék áramellátáshoz és a hálózaton kívüli élethez szabott változatos termékportfóliójával a Bluetti iparágvezető, több mint 100 országban jelen van, és világszerte ügyfelek milliói tették le eszközei mellett a voksukat.

hirdetés