hirdetés

Készítsetek profi ajándékokat

A Longer Ray5 gravírozó és az LK5 Pro 3D nyomtató kuponnal is elérhető

hír
Készítsetek profi ajándékokat 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-08-28

Már nem olyan különleges dolog a 3D nyomtatás és a lézer gravírozás, így hobbi célra használható gépe bárkinek lehet otthon. A belépőszintű gépekkel megízlelhetitek, milyen is profi ajándékokat készíteni. A Longer lézergravírozókat és 3D nyomtatókat gyárt már jó ideje, a Geekbuyingtól a Ray5 5 W-os gravírozóra és az LK5 Pro nyomtatóra kaptunk kuponos ajánlatot. Mindkét modell Európából, ingyenes szállítással küldik.

A mintákat a Windowsra és Linuxra elérhető LaserGRBL vagy a Windowson, Linuxon és macOS-en használható LightBurn alkalmazással küldhetitek át a számítógépetekről, a képek formátuma pedig lehet többek közt JPG, PNG, BMP, DXF vagy SVG. A készüléket többféle védelemmel is ellátták, védi a szemeteket a lézernyaláb körüli búra, ezenkívül hővédelemmel is felszerelték, lekapcsolja a lézert, ha a gépet fizikai behatás, például lökés éri, illetve ha bármilyen okból kigyulladna a munkadarab, a gravírozás azonnal leáll.

A Geekbuying NNNLRAY5  kuponjával 60 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni európai raktárból, két héten belül, extra költségek nélkül küldik.

Longer LK5 Pro 3D nyomtató

A Longer LK5 Pro egy olyan eszköz, amivel akár méretesebb tárgyakat is ki lehet nyomtatni, mégis nagyon olcsó, nyomtatási mérete 30x30x40 cm. Összeszerelése egyszerű, pár lépésből áll, és ehhez természetesen a gyártó minden szükséges eszközt mellékel. A nyomtatás nagyon halk, szinte nem is lehet hallani, ha dolgozik a gép. Kaptok hozzá egy 4,3 colos érintőképernyős kijelzőt, amin leolvashatjátok a szükséges információkat, és a beállítást is elvégezhetitek rajta. Stabil háromszög alakú szerkezetének köszönhetően egész jó minőségű nyomtatási eredményre számíthattok. Ellátták egy kerámia bevonatú üveggel, amelynek köszönhetően az elkészült tárgyat könnyen le lehet szedni a tálcáról. Hogy megakadályozzák a fúvókák eltömődését, egy magas hőmérsékletnek ellenálló tefloncsővel szerelték fel. A konstrukció 280 Celsius fokig ellenáll a hőnek, így a nyomtatás minősége állandó marad.

A Geekbuyingról az NNNLGLK5PRO  kuponnal 75 990 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni gyors és ingyenes szállítással.

hirdetés