hirdetés

Készítsetek otthon ajándékokat

3D nyomtató és egy praktikus kiegészítő a Cafago ajánlatában

hír
Készítsetek otthon ajándékokat 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2023-11-19

Gondolkodtatok már azon, milyen jó lenne elkészíteni a karácsonyi ajándékokat, ahelyett, hogy megvennétek őket? Ebben könnyen segíthetünk, hiszen a Cafago mai ajánlata az alkotás és a barkácsolás szerelmeseinek szól. Egy leértékelt, ellenben egész profi 3D nyomtatót és egy vezérlőt ajánlunk figyelmetekbe. Az Artillery Sidewinder X2 nyomtatót és a Creality Sonic Pad kiegészítőjét is német raktárból és ingyenesen szállítják ki.

Ha használjátok az ED6687  kupont, mindössze 32 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetitek meg ezt a praktikus kiegészítőt. Ingyenesen szállítják ki a német raktárból.

Artillery Sidewinder X2 3D nyomtató

Az Artillery Sidewinder X2 már egy minőségben magasabb kategóriát képviselő 3D nyomtató. Saját fejlesztésű 32 bites alaplapot kapott, hogy szinte minden igényt kiszolgáljon. A két perc alatt 110 fokra hevíthető, automata szintezésű, edzett üveg asztal 300×300 mm-es, akár 400 mm magas modell is nyomtathattok rajta. Az ultracsendes léptetőmotor vezérlőnek hála viszonylag halkan dolgozik, ráadásul képes folytatni a nyomtatást áramkimaradás vagy a filament elfogyása után ott, ahol abbahagyta.

A tökéletes nyomtatási élmény és minőség érdekében felszerelték az X2-t filament kifutás érzékelővel, és szabadalmaztatott mozgató mechanikát kapott, ami stabilan tartja a nyomtatófejet. A gép összeszereléséhez minden szerszámot és kiegészítőt mellékelnek, de sokat nem kell majd bajlódnotok, ugyanis a gép 95%-ban összeszerelve érkezik.

A Cafagón leesett az ára, 63 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvenni német raktárból, és ingyenesen szállítják.

hirdetés