hirdetés

Kerti és autós eszközök a Cafago heti ajánlatában

Külső fejegységet és egy vágószerszám szettet vásárolhattok olcsóbban

hír
Kerti és autós eszközök a Cafago heti ajánlatában 1

Forrás: Cafago

Bagi
írta: Bagi
2024-05-09

Ma is praktikus, leértékelt termékeket ajánlj a figyelmetekbe a Cafago. Ha régebbi autóval rendelkeztek, jól jöhet az okos külső fejegység, amihez Bluetooth segítségével csatlakoztathatjátok a telótokat. Kompatibilis CarPlay és Android Auto rendszerekkel is. Ha kocsikázás helyett a kertben töltenétek el a szabadidőt, az elektromos lánfűrészből és metszőollóból álló szett segít időt és energiát spórolni. Mindkét cikk költségmentes szállítással érkezik.

Elektromos láncfűrész és metszőolló szett

A tavaszi kerti munkákhoz a Cafago egy elektromos láncfűrészből és metszőollóból álló szettel lepte meg a vásárlókat. A készlet műanyag táskával érkezik, ami megkönnyíti a szállítást és a tárolást. Számtalan dologra használhatjátok az eszközöket, praktikusak kertrendezésre, bokrok és fák metszésére.

A Cafagón megtalálható 21 voltos, 1300 mAh-s akkumulátorral szerelt kis elektromos láncfűrész nagyon jó társ kerti munkák során. Könnyű, így nem fogtok nagyon elfáradni a használata közben, és a 15 centiméter hosszú vágófelülete miatt akár 30 mm vastag ágak vágására is alkalmas.

A metszőolló vágóéle rozsdamentes acélból készült, a gép váza pedig műanyag. Az akkumulátort az aljára kell becsúsztatni, az aksi feszültsége 21 V. A bekapcsoló gomb zöld jelzőfénnyel és berregéssel jelzi a nyitást, a használata biztonságos. A ravasz meghúzásával a felhasználó nem ad át erőt a vágóélnek, hanem azt egy elektromotor végzi el, így a vastagabb ágakat is ugyanazzal az erőbefektetéssel tudjátok elvágni.

A Cafagóról most kupon nélkül már 21 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetitek ezt a praktikus kerti szettet, ráadásul két akku jár mellé. Német raktárból, ingyenes szállítással küldik.

hirdetés