hirdetés

Kerti cuccok nyár végi akcióban, hihetetlen áron

A TomTop készletsöprő akciót hirdetett

hír
Kerti cuccok nyár végi akcióban, hihetetlen áron 1

Forrás: TomTop

Bagi
írta: Bagi
2023-08-24

A TomTop nyár végi készletsöprő akciót tart, amelynek keretében akár 80 százalék kedvezménnyel vásárolhattok. Válogathattok szerszámok, műszaki cikkek, otthoni- és kerti eszközök, okos cuccok és játékok között is. Most két leértékelt kertkiegészítőre kaptunk ajánlatot, az egyik egy kézi „fűnyíró”, a másik pedig egy magasnyomású mosó. Mindkét terméket ingyenesen szállítják ki az európai raktárukból. A kedvezményes árakat szeptember 20-ig éritek el.

Akkumulátoros kézi fűnyíró

Ez a hordozható, akkumulátoros kézi fűnyíró kényelmes és praktikus otthoni használatra. Többféle pengét kaptok mellé, hogy minél szélesebb körben tudjátok használni. Jár hozzá öt darab műanyag penge, két darab rozsdamentes acélpenge és egy körfűrészlap. A teleszkóppal állítható rúd minden testmagasságú embernek ideális. Alkalmazhatjátok fű nyírására, pázsit karbantartására, növények vágására, cserjék és ágak metszésére is. A motor nagy forgási sebességet biztosít, így egyszerűbbé teszi a fűnyírást és az ágak metszését is.

A fejet könnyen állíthatjátok egy gomb segítségével, változtatható a dőlésszöge, hogy minél kényelmesebben nyírhassatok vele, de ez a tulajdonsága a tárolásnál is könnyebbséget jelent. Elég halk, nem zavarja az alvást vagy a pihenést. Egy védőburkolat garantálja a biztonságos használatot, és megakadályozza, hogy szétszórja a füvet. Egy 21 V-os, 1500 mAh kapacitású, újratölthető lítium-ion akkumulátor biztosítja a szuflát, körülbelül 2 órát vesz igénybe a töltése.

EU raktárból ingyenesen szállítják, és 15 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért már a tiétek is lehet.

hirdetés