hirdetés

Kellemes így hazaérni

Aqara okos zár és Redmi Soundbar olcsóbban a Cafagótól

hír
Kellemes így hazaérni 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2023-11-16

Mennyivel kényelmesebb, amikor a bejárathoz érve nem kell a kulcsokkal vacakolni, egyszerűen csak odaérintjük az okosórát, és már bent is vagyunk a kellemes, meleg lakásban. Este feszültség levezetésnek pedig nincs is jobb, mint egy házimozizás. Mindezt könnyedén megtehetitek a Cafago eheti ajánlatában szereplő termékekkel, hiszen most az Aqara A100 Pro okoszárját és a Redmi MDZ-34-DA soundbarját ajánlotta a figyelmünkbe.

Aqara A100 Pro okoszár

Ezt az okoszárat összesen hétféleképpen tudjátok nyitni: ujjlenyomattal, PIN kóddal, Bluetooth-os okoseszközzel, kulcskártyával (nem képezi a csomag részét), kulccsal , egyszeri vagy időszakos kóddal és Apple Homekey segítségével. A memória 50 ujjlenyomat, 75 kód tárolására képes, és legfeljebb 25 NFC eszköz párosítható hozzá. Használhatjátok az Aqara Home App és az Apple HomeKit rendszerekkel, de nem kompatibilis a Mi Home applikációval. Kinyithatjátok az ajtót az Apple Homekey használatával akár az okosórátokkal is, és egyszerűen integrálható az Apple okos otthon ökoszisztémájába.

Az élettartama elég durva ezeknek a záraknak, 50 millió ujjlenyomat olvasásra és 10 millió nyitásra tervezték. Az európai sztenderdeknek megfelel, így minden szabvány méretű ajtóba beszerelhető, de a hossza állítható, így 40-80 mm vastagságú nyílászárókba is beépíthetitek.  A vezeték nélküli kapcsolatról Bluetooth 5.0 gondoskodik, de a cucc Zigbee-s, így kompatibilis az Apple iOS és az Android eszközökkel is. Víz- és karcálló bevonatot kapott, üzemi hőmérséklete -25 és 55 fok között van. A gyártó egy adag áramforrással 540 napos üzemidőt ígér. 

Most a Flash Sale alatt 67 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg, ingyenes szállítással, német raktárból.

hirdetés