hirdetés

Kedvencünk, a lengyel raktár

Xiaomi és Tronsmart termékek gyorsan, áfamentesen

hír
Kedvencünk, a lengyel raktár 1
írta: Rolla
2019-07-12

Kevésbé gyakorlott Kínából rendelő ismerőseim két legnagyobb félelme a kintről vásárlással kapcsolatban a hosszú várakozási idő és a különféle áfa és vám terhek. Aki persze haladó szinten űzi a rendelést, az tudja, hogy bizonyos szállítási módokkal kiküszöbölhetőek a további váratlan költségek, illetve az az átlagosan 3 hét várakozási idő simán megéri, ha egy olyan termékről van szó, ami itthon vagy Európában jóval drágább. Ettől függetlenül ha ezután is inkább az EU raktárakat preferáljátok, akkor mutatok most néhány kedvencet, amivel nem nyúlhattok mellé.

Kugoo S1 Pro elektromos roller

Ebben az esetben nem sok mindenben erőltették meg magukat a fejlesztők a pimpelés terén, viszont cserébe nem is kerül sokkal többe a Pro változat az alaphoz képest. A 30 km/órás végsebességnél és a 30 km-es hatótávnál nem történt változás, ellenben a roller finomításánál, ahol igyekeztek korábbi hibákat is kiküszöbölni. A Kugoo S1 tesztjénél Marcinak külön művészet volt, mire rájött az összecsukás nyitjára, és mint ez kiderült, nem ő volt inkompetens a feladathoz. Ezt leginkább az bizonyítja, hogy a gyártók büszkén hirdetik a Pro verziónál, hogy immáron finomítottak a kezdetleges összecsukási mechanizmuson, kiküszöbölve a korábbi macerát.

A másik nagy változást a kerekeknél kell keresni, hiszen a Pro verziónál már tömör anyagból készült, lyukakkal ellátott kerekeken száguldozhattok, aminek két nagy előnye, hogy így biztosan nem durran ki a kerék, továbbá jóval stabilabb és zötyögésmentesebb utatok lehet.

104.000 forintért lehet a tiétek ingyenes szállítással Lengyelországból a KGS1PRO kóddal. Ez körülbelül 12.000 forinttal több, mint amennyit az alap verzióért kérnek, így ha a tartósságra is szeretnétek rámenni, akkor érdemes rákölteni ezt a plusz összeget. Lengyelországból érkezik ingyenes szállítással, ha pedig ne adj’ Isten bármi probléma lenne, akkor a cserét vagy javítást is Lengyelországban intézik.

Xiaomi Jimmy JV51 vezetéknélküli porszívó

Varázsmódszer nem létezik sajnos, de néhány jó eszközzel nagyban megkönnyíthetjük a takarítást. Ilyen például a Jimmy JV51, ami elsősorban vezetéknélküliségével és kompaktságával lopta be magát a szívünkbe. Nemcsak a lakásban vehetjük nagy hasznát, hosszú csövét levéve a különböző fejekkel a kocsi zeg-zugait is kipucolhatjuk vele. Az sem mellékes, hogy a drágább, de hasonlóan erős porszívók árának feléért elhozható, szóval aki nem akar a BT modullal meg a szuper anyagminőséggel flancolni, az vegye az Ötvenegyest.

45 perces üzemideje elég egy nagyobb házhoz is, de az akkumulátor cserélésével lelkesebbek tovább is tologathatják. Bárki számára nagy segítség lehet, aki nem akar porzsákkal és zsinórokkal bajlódni, ráadásul a súlya is jelentősen kevesebb egy átlagos porszívóhoz képest. 46.000 forintba kerül a Geekbuyingnál a 3DYMZPCS kóddal, ráadásul lengyel raktárból érkezik, ezért nem kell áfától és vámtól tartanotok, továbbá akár 1 héten belül kézhez is kaphatjátok. Ha valaki a későbbiekben csökkentene a takarítások számán, annak jó kiegészítő eszköz lehet egy robotporszívó.

Kedvencünk, a lengyel raktár 11

Tronsmart Element Mega

Mivel a Tronsmart veri a jelenlegi mezőnyt hangszóró témában, ezért mindenképp itt a helye az ajánlóban. A nyári bulik alkalmával elengedhetetlen, hogy ott lapuljon a táskátokban egy felpumpált vezetéknélküli hangszóró.

A 40 W már életet ment egy tábortűz mellett, főleg ha az önjelölt zenész a bandában bénán gitározik. Nagy előnye, hogy két Mega hangszórót párosítva sztereóban is hallgathattok zenét, így még szebb és jobb hangzást kaphattok. A Tronsmart Element Mega 11.800 forintba kerül a TSJULY06 kóddal ingyenes szállítással Lengyelországból, ráadásul szürkében is rendelhetitek. Ha pedig működés közben is csekkolnátok, akkor nézzétek meg a tesztet.

Tronsmart T6 Plus

Nem hagynám ki az irodánkban jelenleg is használatban lévő Tronsmart T6 Plus párost, amit a teszt után is szívesen hallgatunk. Az eszköz szépsége, hogy a TWS-nek (true wireless stereo) köszönhetően ha kettőt párosítotok, akkor sztereóban is hallgathattok zenét, ami már egy nagyobb társaságnál vagy szabadtéren nagyot tud dobni az élményen. Ez az egyetlen olyan TWS hangfalpáros, amelyik ráadásul körben sugározza a hangot, vagyis teljesen mindegy, hogy a kütyük melyik oldalán állunk.

A cucc akár 15 órát is kibír egy töltéssel, ráadásul power bankként is használhatjátok, ami egy hajnalig tartó szabadtéri partin életmentő lehet. Ha még nem szereztétek be, akkor most érdemes, mert 20.000 forintba kerül a TSJULY01 kóddal, kaptok hozzá ajándékba egy vezetéknélküli fülest, ráadásul Lengyelországból érkezik ingyenes szállítással, így nem is kell rá sokat várnotok. Slusszpoén, hogy nemcsak egyféle csomag szokott lenni, hanem mindenféle egyéb kombóban elérhető a henger, van micro SD kártyás variáns, fülhallgatós, tokos, kettő az egyben bundle, szóval tényleg mindenki válogathat.

Tronsmart Force vezetéknélküli hangszóró

Ha már Tronsmart, legyen kövér, ezért nézzük meg ezt a hangszórót is. A Force üzemideje a szokásos 15 óra, nem kell azon aggódni, hogy a party közben dobja be az unalmast, és ez is tudja a TWS féle sztereo módot.

Azt szerintem nem kell hangsúlyoznom, hogy mennyivel igényesebb egy bulin vagy csillezésnél telefon és laptop helyett inkább Bluetooth-os hangszórót választani, ráadásul a Tronsmart vízálló, így medence és kisfröccs közelében sem kell félteni, de a strandon is ezt érezhetjük a legnagyobb biztonságban. 15.000 forintba kerül a TSJULY07 kóddal, ajándék hordtáskával, így tuti, hogy sokáig veletek lesz épen és egészségesen. Ha pedig nem tudtok dönteni a három hangszóró közül, akkor nézzétek meg ennek a tesztjét is.

hirdetés