hirdetés

Keddi Cafago percek tablettel, porszívóval és csengővel

Jó áron lehet vinni a termékeket

hír
Keddi Cafago percek tablettel, porszívóval és csengővel 1

Forrás: Cafago

írta: Don Kartács
2023-01-17

A Cafago az a cég, aki szinte az összes termékét EU raktárból küldi, ingyenes szállítás mellett. Ez a mostani 3 cuccra 2/3 mértékben igaz, viszont a kakukktojás, a videós csengő annyira olcsó, hogy ebbe a nyomott, 5700 Ft-os árba még az áfa is belefért. Mellé társul a Lenovo tablet és a Deerma stick porszívó, mindkettő német raktárból érkezik, ingyenes szállítással.

1080p kamerával szerelt csengő – Noname, de jó?

Mire jó egy csengő, amit kamerával és mikrofonnal szereltek fel? Pont arra, amire tippeltek, látjátok, hogy ki érkezik az ajtóhoz, illetve tudtok vele kommunikálni is, ami nem hátrány. A kamera 1080p képet ad, van éjjellátó módja – infravörös szenzorok segítségével -, appból nézegethetitek a történéseket, sőt, az áramforrása is beépített. A 800 mAh-s akkujával, szóval hónapokig el lesz egy töltéssel. Menteni két helyre is tud, lokálisan a micro SD kártyára vagy a felhőbe, de gyanítom, hogy a 3 napnál hosszabb tárolás már fizetős szolgáltatás lesz.

A legfontosabb paramétere azonban az ára, ugyanis nagyon olcsó a szett, 5700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, ez már tartalmazza az áfát, a szállítás ingyenes.

Androidból a 10-es verziót futtatja, a Lenovók jellemzően mindenféle bloatware mentes gyári kiszerelésű operációs rendszerrel érkeznek. Ha rákívántatok a termékre, akkor 114 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihetitek haza a Cafago német raktárából, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés