hirdetés

Karácsonyi szoftver akciók

2600 forintért Windows 10, 10 000-ért Office

hír
Karácsonyi szoftver akciók 1
írta: RK
2020-12-22

A legjobb alkalom a számítógép vásárlásra a karácsony, ugyanis a legnagyobb keresztény ünnep előtt talán még olcsóbban juthattok hozzá a hardverekhez. Pontosan így van ez a szoftverek esetében is, ugyanis a mostaninál olcsóbban nagyon ritkán juthattok hozzá a legnépszerűbb Microsoft termékekhez.

Csomagajánlatok – Egyet fizet, kettőt kap, így a legolcsóbb (Kuponkód: BCS62)

További ajánlatok – A legjobb árak munkához és otthonra (Kuponkód: BCS55)

Még több >>

Kérdésetek van? Segítségre van szükségetek?

Vegyétek fel a kapcsolatot a webshoppal vásárlás előtt vagy akár utána is. Csak írjatok egy emailt a [email protected] email címre, ha bármilyen kérdésetek van és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol nektek.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a GoDeal24-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a GoDeal24 oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a GoDeal24 és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a GoDeal24 oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés