hirdetés

Kapható MS Office féláron?

A Keysworlds-nél biztosan

hír
Kapható MS Office féláron? 1
írta: Atika
2020-04-22

Mostanság rengetegen panaszkodnak arról, hogy a munkahatékonyságuk nagyon messze van az elvárttól. Ezt főleg azoknak probléma, akik most először kényszerültek otthonról dolgozni. Ezt a megfelelő munkakörnyezettel és szoftverekkel könnyen lehet orvosolni. Sajnos még mindig sokan eltántorodnak az irodai programok árait látva a vásárlástól, de ebben a cikkben megmutatjuk, honnan érdemes ezeket beszerezni.

Office és Windows egy csomagban

A fentebb említett Office csomagok kizárólag Windows-os futnak, így érdemes lehet rögtön beszerezni melléjük a legújabb operációs rendszert is. Erre tökéletesek az alábbi csomagok, amikre szintén érvényes az XOFF50 kuponkód, így ezeken az árakon szerezheted be őket:

Windows 10 38% kedvezménnyel

Ha még mindig Windows 7, 8 vagy 8.1 rendszert használsz, akkor érdemes Windows 10-re frissítened. Nem csak a teljesítményben tapasztalhatsz nagy különbséget, hanem rengeteg új funkciót is felfedezhetsz, ami könnyebbé teheti a munkádat. Az XOFF38 kuponnal az alábbi áron szerezheted be a különböző verziókat:

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a licenckulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a Keysworlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a [email protected] email címen tudjátok elérni.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a KeysWorlds-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a KeysWorlds oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a KeysWorlds és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a KeysWorlds oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

Nyitókép forrás: Annie Spratt, Unsplash

hirdetés