hirdetés

Kamerás bébiőr kapható az itthoni árnál jóval olcsóbban

Más néven, de ugyanaz a termék

hír
Kamerás bébiőr kapható az itthoni árnál jóval olcsóbban 1

Forrás: Aliexpress.com, BOAVISION Official Store

írta: SonkaMod
2022-03-03

A huszonegyedik században jóval egyszerűbb a gyereknevelés, mert ezt az összetett feladatot megannyi kütyü támogatja, amivel könnyíthetnek a szülők a gyerek körüli tennivalóikban. Az egyik ilyen a babamonitor vagy más néven bébiőr, ami egyszerűbb esetben hangot továbbít, de már kamerás megoldások is vannak. Az egyik egység a babánál van, a másik a szülőnél, így pedig nagyobb távolságból is meghalljuk a gyerek hangját. A kamerás megoldások is nagyon jók, és Kínából sokkal olcsóbban rendelhetjük meg ugyanazokat a modelleket, amiket itthon is megvásárolhatnánk.

Ez a készülék két egységből áll, a kamerás van a babánál, mely mini USB-n keresztül kapja az áramot, a szülők egysége viszont akkumulátoros, és akár 260 méterre is vihetjük az eszközt, akkor is venni fogja a jelet.

A babát folyamatosan láthatjuk egy 3,2 inch-es kijelzőn, és van éjszakai módja is, ilyenkor szintén figyelemmel követhetjük az eseményeket, csak éppen fekete-fehérben. Kétirányú kommunikációra is képes az eszköz, tehát nemcsak a gyermeket halljuk, ha sír, hanem akár mi is belebeszélhetünk, mintha csak egy walkie-talkie lenne. További funkciója, hogy tud altatódallamot lejátszani, valamint a szoba hőmérsékletét mérni.

Az itthon kapható átcímkézett variánsok általában 30 000 forint körül megvásárolhatók, amik sokkal olcsóbbak, mint a nagy márkák termékei, de a Boavision pontosan ugyanaz, és még ennél is olcsóbb. Aliexpressről megrendelhetjük a VB603 modellt, amihez felhasználhatunk egy 2$-os store kupont, valamint a SPRING7 kuponkódot, így mindössze 19 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetjük szállítási költséggel együtt, EU raktárból.

hirdetés