hirdetés

Kalandozzatok még többet a Bluetti támogatásával (X)

A Bluetti AC200P az utazás szabadságát hozza el

hír
Kalandozzatok még többet a Bluetti támogatásával (X) 1

Forrás: Bluetti

írta: Bagi
2023-09-08

Bár véget ért a nyár, az utazási szezon még nem zárult le, hiszen az ősz is rengeteg izgalmat tartogat még. A Bluetti örömmel mutatja be a hozzátok hasonló merész kalandoroknak szánt rendszerét. Tovább gazdagíthatjátok az élményeket a Bluetti AC200P napelemes generátor szettjével, amely megkönnyíti és kényelmesebbé teszi számotokra a kiruccanást.

Forrás: Bluetti

Az AC200P szinte bárhonnan feltölthető, AC aljzatról, napelemről, autós szivargyújtóról, generátorról vagy hagyományos akkumulátorról. Egy 400 W-os AC adapter 5,5-6 óra alatt tölti fel teljesen. Hála a kiváló napelemes kompatibilitásának, többféle napelemmel kapcsolhatjátok össze, többek között a Bluetti PV200 összecsukható panelekkel, amelyekkel akár  3,5-4 óra alatt teljesen feltölthetitek, de kombinálhattok is két áramforrást. A brutális háza ellenáll a pornak és a fröccsenő víznek, és az LCD képernyőn megjeleníti a fontos adatokat, így nyomon követhetitek az áram fogyasztást és megtudhatjátok a maradék töltöttséget.

Annak ellenére, hogy mindössze 27,5 kg-ot nyom, rendkívül kompakt, beépített fogantyúkkal rendelkezik, így könnyen szállítható és elfér az autó csomagtartójában. A Bluetti PV200 napelemekkel párosítva szinte mindenhol megbízhatóan a rendelkezésetekre áll. A PV200 monokristályos cellákkal büszkélkedik, amelyek akár 200 W-ot is termelhetnek a napfényből. ETFE anyaggal vonták be és IP65 vízálló csatlakozódobozzal szerelték fel, hogy ellenálljon az utazás viszontagságainak. Az összecsukható kialakítása megkönnyíti a tárolást és szállítást.

Az AC200P és PV200 szettekre a Bluetti limitált idejű akciót hirdetett, így jutányos áron biztosíthatjátok a kütyük és a háztartási gépek áramellátását. A készlet korlátozott, ragadjátok meg most a lehetőséget!

hirdetés