hirdetés

Jövő héten indul a Bluetti Prime Day nyári vására

Most érdemes power stationt vásárolni

hír
Jövő héten indul a Bluetti Prime Day nyári vására 1

Forrás: Bluetti

Bagi
írta: Bagi
2024-07-11

A Bluetti elkötelezett a környezetbarát energiatárolási megoldások népszerűsítése iránt, ezért idén nyáron is megrendezi július 16 és 17 között a Prime Day vásárt, amely alatt kedvezménnyel vásárolhattok meg számtalan power stationt és napelemet. Nézzetek körül az oldalukon, hiszen már most kuponokat szerezhettek, amikkel tovább csökkenthetitek az árakat.

Ellátták két 18 wattos USB, négy AC, egy 100 wattos Type-C, két USB-A, egy 12V/30A DC, két 12V/10A DC porttal és egy szivargyújtós töltővel, illetve találtok rajta két darab 15 wattos, vezeték nélküli töltőt. B230-as vagy B300-as akkumulátorokkal bővíthetitek a lenyűgöző 8192 Wh-s kapacitásig, így simán nekiindulhattok vele egy lakóautós vadkempingezésre is. A beállításokat a Bluetti alkalmazáson keresztül tehetitek meg, de itt monitorozhatjátok az eszköz működését is az LCD kijelző mellett.

A Bluetti weboldaláról kedvezményes áron, 512 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg az AC200Max power stationt, de a július 16 és 17 között megrendezésre kerülő Prime Day vásáron mindössze 492 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthattok hozzá.

Forrás: Bluetti

A Bluettiről

Bluetti megalakulása óta elkötelezett a fenntarthatóság és a zöld energia megoldások előmozdítása iránt. Környezetbarát energiatárolási megoldásokat kínálnak beltéri és kültéri használatra egyaránt, miközben hozzájárulnak bolygónk fenntartható jövőjéhez.

A Bluetti indította útjára az LAAF (Lighting An African Family) programot, melynek célja, hogy jól megvilágított élettereket és egyenlő tanulási lehetőségeket biztosítson az afrikai lakosok számára a vidéki területeken is. Bevezetése óta a program több mint 12 000 afrikai családot segített Kenyában, Nigériában és Kamerunban.

A kültéri kalandokhoz, a vészhelyzeti tartalék áramellátáshoz és a hálózaton kívüli élethez szabott változatos termékportfóliójával a Bluetti iparágvezető, több mint 100 országban jelen van, és világszerte ügyfelek milliói tették le eszközei mellett a voksukat.

hirdetés