hirdetés

Jóval kedvezőbb áron vihetők az Aqara Opple mennyezeti lámpák

iPhone-osok előnyben

hír
Jóval kedvezőbb áron vihetők az Aqara Opple mennyezeti lámpák 1
írta: SonkaMod
2021-11-15

A Xiaomiból kivált Aqara és a kínai Opple világítástechnikai cég közös modelljeit lehet megvásárolni kifejezetten jó áron. Ezek a mennyezeti lámpák igen hasonlítanak a Xiaomi egyéb hasonló termékeihez, viszont egy kicsit máshogy működnek. Egy éve sincsenek még ezek a piacon, de egyre kedvezőbb áron lehet őket megszerezni. Banggoodon most két modellt is leakcióztak a novemberre tekintettel.

A lámpa kezdeti ára igen magas volt, de most egészen jó áron megrendelhető, ha pedig figyelembe vesszük, a tudását, akkor kifejezetten jó vételnek mondható. Banggoodról rendelve, a BGa4b2a9 kuponkóddal 32 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Lengyelországi raktárból szállítják ki, teljesen áfamentesen, tehát a fenti összegen felül nem kell semmit sem ráfizetni.

Aqara x Opple MX960

A négyszögletes, de lekerekített sarkú Aqara lámpa dizájnja nagyon egyszerű, de ettől még nagyon tetszetős. 95×63,3×11,4 centiméter a mérete, és ennek megfelelően a fényereje is brutális. 8800 lumenre képes a benne elhelyezkedő 320 darab LED, a teljesítménye pedig 120 watt. Tudásában tökéletesen megegyezik a kisebb tesóval, ugyanúgy állítható a fényerő és a színhőmérséklet, és ennek is kiterjeszthető a tudása a hatgombos kapcsolóval. Amennyiben nem iPhone-ról akarjuk vezérelni, kell hozzá az Aqara Gateway, de utána elérhető Mi Home appal és Aqara Home-mal is.

Ennek a lámpának is jelentősen lejjebb kúszott már az ára. Banggoodon a BGa7e795 kuponkóddal 54 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, viszont ezt is EU raktárból küldik, teljesen áfamentesen.

hirdetés