hirdetés

Jót, áfa- és vámmentesen

A legmegbízhatóbb Aliexpress boltok

hír
Jót, áfa- és vámmentesen 1
Rolla
írta: Rolla
2019-08-12

A Banggooddal, Geekbuyinggal vagy a Gearbesttel ellentétben az Aliexpressen nem annyira egyértelmű, hogy melyik országból, illetve hogy áfamentes szállítással érkezik-e a megkívánt termék. Erre természetesen vannak már tippek – itt írtunk róla bővebben -, de továbbra is bevett szokás, hogy Aliexpressről elsősorban a kisebb értékű termékeknek szavazunk bizalmat. De mit érdemes mégis venni, ami drágább, mint egy töltőkábel, de olcsóbb, mint egy telefon? És mégis kitől? A listán kizárólag olyan eladók szerepelnek, akik majdnem 100 százalékban pozitív értékelést kaptak, továbbá évek óta a piacon vannak.

Seaknight – Horgászfelszerelés

A sportban jártasaknak minden valószínűség szerint ismerős a név. Szerencsére az Aliexpressen is megtalálhatjátok a termékeik széles skáláját, a damiltól kezdve a horgokon át a ruházatig beszerezhettek mindent. Külön öröm, hogy spanyol raktáruk is van, így az ott lévő drágább cuccokat akár áfa- és vámmentesen megrendelhetitek. Itt is van Kiárusítás menüpont, így ha az akciókra vadásztok, látogassatok el ide rendszeresen.

Pawstrip – Kiegészítők házikedvencek részére

Jelmondatukhoz híven tényleg igyekeznek úgy kezelni a kutyákat és a macskákat, mint egy családtagot. A hasznostól a haszontalan cuccig megtaláltok mindent, vásárolhattok például gravíroztatható nyakörvet – amire ők potom pénzért rá is vésik a kívánt szöveget -, ruhákat, fejlesztő játékokat, puffokat, hordozókat, mindezt bőven áfahatár alatt. A hörcsögök, halak és madarak kisgazdáira is gondoltak, így ők is találhatnak kiegészítőket állataik számára.

A telefontokos bolthoz hasonlóan itt is találtok kuponokat az oldal tetején, amiket használjatok fel mindenképp vásárláskor. Ha pedig rögtön a kedvezményes termékeknél kezdenétek a keresgélést, akkor ide kattintva tudjátok megnézni az aktuális akciókat.

Shein és AOMEI – női ruházat

Az internetről rendelés legfélelmetesebb, egyben legviccesebb területe a ruharendelés. Ha valahol, akkor pont ebben a kategóriában szoktak előjönni a legnagyobb ferdítések a kép és a valóság között, amit hála az égnek sokan szívesen meg is osztanak az interneten prevenciós és szórakoztató céllal. De hát csak van pozitív kivétel, hiszen ha nem lenne, akkor már régen le kellett volna húzniuk az online boltoknak a rolót. Ha nem akartok rászaladni a galériában látható hibákra, akkor rendelés előtt olvassátok el figyelmesen az értékeléseket, sőt az a legjobb, ha magáról a megrendelni kívánt ruháról töltött már fel valaki képet kézhezvétel után.

A legnépszerűbb boltok közé tartozik a Shein és az AOMEI. Előbbin mindenféle ruhát találtok akár nagyobb méretben is a hétköznapitól az elegánsig, míg utóbbi kifejezetten az alkalmi, egyedi ruhák gyűjtőhelye. Évek óta sikeresen, rengeteg pozitív visszajelzéssel működnek ezek az oldalak, így kis szerencsével veletek nem fog a képeken látható baki előfordulni.

Leepee Store – Minden, ami autós kiegészítő

Ha a kutya vagy macska helyett a kocsi a mindenetek, akkor ez a bolt a nyerő számotokra. Giccses kiegészítőtől a hasznos tárgyakig van itt minden, matrica, illatosító, lámpa, kormányvédő, pohártartó, polírozó is  van a termékek között. Kicsit „homasitás” a felhozatal, de valljuk be, melyik autós nem vett még valamit ebben az áruházban? A bevállalósak basszusra villogó LED sort, a szolidabbak folyadékokat, én például hóláncot és ablaktörlőt-

Az autósok mellett a motorosokra is gondoltak, így nekik is érdemes tenni egy kört a polcok között.

Ha a válogatásban nem szerepelt a kedvenc kategóriátok, akkor ti is egyszerűen levadászhatjátok a népszerű eladókat. Ehhez annyit kell csak tennetek, hogy az Aliexpress oldalán megkeresitek bal oldalon a kívánt kategóriát, majd a megjelenő termékek felett lévő „4 vagy több csillag” részt kipipáljátok.

hirdetés