hirdetés

Jönnek az ünnepek, olcsóbb a Windows 10

Már 2700 forintért is megkaphatjátok

hír
Jönnek az ünnepek, olcsóbb a Windows 10 1
írta: Atika
2020-10-06

Az ünnepi szezon lassan, de biztosan közeledik, már cska onnan is tudhatjuk, hogy a bevásárlóközpontokban elkezdtek megjelenni a karácsonyi díszek és kellékek. Ezzel együtt érkeznek majd a fa alá az új számítógépek, amiket természetesen fel kell szerelni szoftverekkel, hogy használhatóak legyenek. Itt jön a képbe a GoDeal24.com, ahol nagyon olcsón vásárolhattok Windows 10 és Office licenceket.

A munkának is vannak szépségei

Ha irodai munkáról beszélünk, akkor mindenkinek a Microsoft Office ugrik be róla elsőnek. Ez a programcsomag szerves része a legtöbb multinacionális cégnek, a közigazgatásnak és az oktatásnak is, és ez nem véletlen. A Microsoft Office piacvezető szoftver már évtizedek óta, de a magas ára miatt korábban elég kevesek engedhették meg maguknak, egészen mostanáig. A GG62 kuponnal 62% kedvezményt kaptok minden Office programcsomag vagy azt tartalmazó bundle-ök árából, így az alábbi árakon juthattok hozzájuk:

A többi szoftver sem drága

A GoDeal24.comon az eddig nem felsorolt termékek esetében sem fogott vastagon a ceruza. Az Őszi vásár során a GD55 kuponkódot felhasználva 55% kedvezménnyel tudjátok bezsebelni az alábbi termékeket:

A fent felsolort összes ajánlat kizárólag az Őszi vásár időtartama alatt és a készlet erejéig érvényes, úgyhogy érdemes minél hamarabb lecsapni ezekre az akciókra.

Kérdésed van? Segítségre van szükséged?

Vedd fel a kapcsolatot velük vásárlás előtt vagy akár utána is. Csak írj egy emailt a [email protected] email címre, ha bármilyen kérdésed van és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol neked.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a GoDeal24től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a GoDeal24 oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a GoDeal24 és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a GoDeal24 oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

Nyitókép: Halacious, Unsplash

hirdetés