hirdetés

Jön a hideg, elő lehet venni az ózongenerátort is

Jobban megéri, mint kihívni a „szakit”

hír
Jön a hideg, elő lehet venni az ózongenerátort is 1

Forrás: AliExpress, UIPOY Official Store

írta: SonkaMod
2022-11-01

A koronavírus világjárványkor nagyon elterjedtek a házi ózongenerátorok, de sok cég is csinál ózonos fertőtlenítést, ám nem biztos, hogy megéri annyit költeni rá, mert Kínából igen olcsón lehet berendezést vásárolni, amit több mindenre is használhatunk. Az Ali 11.11-kor már 13 300 Ft-ért megvehetünk egy időzítős, 60 g/h-s gépet. Ezt használhatjuk az autó klímájának tisztítására, otthoni fertőtlenítésre vagy éppenséggel a télen penészedő lakások penészmentesítésére.

Egy ózonos céget kihívni a lakásunkba igen költséges, így a gép beszerzése már az első használat után is visszahozza az árát. Főleg, hogy nemcsak a lakást, hanem az autó klímáját is lehet vele tisztítani, amit így szintén végezhetünk magunk. Ha pedig lesz egy ilyen gépünk, akkor az biztos, hogy a baráti társaságunk havonta el fogja kérni ilyen-olyan célra.

Aliexpressen igen kedvező áron rendelhető, egy 60 g/h teljesítményű darabot lehet megrendelni 5$-os automatikus kedvezménnyel mindössze 13 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ingyenes, 5 napos házhozszállítással.

hirdetés