hirdetés

Jöhet egy menő Lenovo füles és egy Redmi soundbar ajánlat?

Az itthoni árak töredékéért csaphatsz le a Lenovo Erazer XT60PRO-ra és a Redmi MDZ-34-DA-ra

hír
Jöhet egy menő Lenovo füles és egy Redmi soundbar ajánlat? 1

Forrás: Tomtop

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-28

A Tomtop a zene és a minőségi hangzás szerelmeseit célozza meg a következő dupla ajánlatával. 17 000 forint alatt lecsaphatsz a Redmi MDZ-34-DA hangszóróra, amivel minden középkategóriás TV hangja egy sokkal magasabb szintre emelhető, 5300 forintért pedig egy menő, sportolásra is alkalmas Lenovo Erazer XT60PRO fülhallgatót rendelhetsz magadnak. Ingyenes szállítás mellett ez igencsak megérős dealnek számít.

Lenovo Erazer XT60PRO fülhallgató – sportolóknak dedikálva

A méltán népszerű Lenovo a legtöbbször minőségi és megbízható termékeket kínál, nincs ez másként a Lenovo Erazer XT60PRO fülhallgató esetén sem, aminek alacsony áránál már csak a specifikációja csábítóbb. Egy fülkampós, in-ear kialakítású fülhallgatóról beszélünk, aminek tervezése során gondoltak a mindennapi kényelmes használat mellett a sportolókra is. Viselése könnyű és biztonságos, azaz nem fülből kiesős, illetve IPX5 vízállóságának hála sem eső, sem izzadság nem fog ártani neki.

A jó hangzást a dinamikus, 10 mm-es driverek biztosítják, akár 6,5 órán keresztül folyamatosan, bár ez az idő a töltőtokkal 24 órára is kitolható. A töltöttségi szintről a tokba rejtett kijelzőn keresztül kaphatsz információt, ha pedig lemerült az eszköz, akkor körülbelül 1,5 óra alatt újratölthető. A zavartalan és kristálytiszta beszélgetést pedig a beépített, zajszűrős mikrofonokkal érheted el.

A fülhallgatót Bluetooth 5.4 segítségével csatlakoztathatod telefonodhoz, utána pedig a fülesen található mechanikus gombbal vezérelheted a hívásaid, a zene lejátszását és állíthatod a hangerőt. Non plus ultra a játék üzemmódja, amivel alacsony, 40 ms késleltetést biztosít, hogy biztosan tökéletes összhangban legyen a kép és a hang a legnagyobb csaták közepette is.

A fekete és krém színben elérhető Lenovo Erazer XT60PRO-t jelenleg 5500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).ért kínálja a Tomtop, ingyenes szállítással. Itthon csak 7500 forinttal drágábban találtuk meg, mint a Tomtop ajánlata.

hirdetés