hirdetés

Jó kis vegyesfelvágott a Hekkától

Néhány, eddig ismeretlen márka is feltűnik

hír
Jó kis vegyesfelvágott a Hekkától 1

Forrás: Hekka

írta: Don Kartács
2023-06-12

Felbukkant néhány új márka a Hekka kínálatában, amelyekről érdemes számot adni. Az egyik a Nacatin, ami sportszereket, illetve ezek kiegészítőit árulja, míg a Fimei sokkal inkább lakásdekorban utazik. Az Obarter pedig már korábban ismerős lehet a nagyteljesítményű rollereikről. Minden terméket EU raktárból küldenek, ingyenes szállítás mellett, így többletköltségekre nem kell számítanotok.

Ha pedig ez sem lenne elég, az összes vackotokat bepakolhatjátok a 60 literes Nacatin hátizsákba, amit igazából túrázáshoz fejlesztettek ki, de ekkora űrtartalommal bármit el lehet nyeletni. Viszonyítási alap az átlagos laptop hátizsák, ami 20 literes, na ez háromszor akkora. Taszítja a vizet, ellenáll a karcolásoknak, kismillió fül van rajta, amire a felszereléseteket felakaszthatjátok, és még egy esővédő huzatot is adnak mellé. A hátizsák ára a HKBPHU  kóddal 22 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)..

 

Fimei mennyezeti okoslámpa

A sok az egyben lámpák egyre nagyobb divatnak örvendenek, különösen akkor, ha kényelmesen lehet őket állítgatni. A Fimei terméke azonban nemcsak egy 5 kör LED-ből álló lámpa, hanem egyben ventilátor is, ráadásul kétféleképpen is vezérelhető: távirányítóról vagy éppen applikációból, típustól függően. A világítótest színhőmérséklete 3 lépcsőben állítható 3000/4500/6000 kelvines lépésekben és természetesen a fényereje is szabályozható, viszont sajnos nem kötik az orrunkra az erősségét.

Az appból a szokott funkciókat tudjátok vezérelni, ki- és bekapcsolás, világítás paramétereinek állítása, időzítés, éjszakai fény, illetve a ventilátor részt kapcsolgathatjátok a lámpától függetlenül is, például megfordíthatjátok a forgásirányt. A HKTECH10  kuponnal a lakásberendezésért 36 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek.

Jó kis vegyesfelvágott a Hekkától 15

Forrás: Hekka

Obarter D5 elektromos roller – Nem mindennapi méret és teljesítmény

Az Obarter rollerek nem éppen arról híresek, hogy visszafogottak lennének, sem kinézetben, sem teljesítményben. Most is egy hatalmas példányról van szó, ami inkább már elektromos motor, sem mint roller, ami a 46 kilogrammos tömegéből is kiderül. 2×2500 W mozgatja, hiszen ez egy kétmotoros járgány, amelyik akár 70 kilométer/órára is képes felgyorsulni, miközben a 35 Ah-s, eltávolítható akkukból 60-120 kilométeres hatótáv is kijöhet, attól függően mennyire húzzátok neki. Feltölteni 5 A-es „gyorstöltéssel” tudjátok, de azért ennél a kapacitásnál ez így sem lesz egy gyors folyamat. Szerencsére nem kell a szörnyet becipelni a lakásba, elég, ha a telepet kikapjátok. Az akku tud más funkciókat is, például egy pici kijelzőn mutatja a töltöttségét, akkor is ha éppen nincs a D5-ben.

A kerékméret 12 inch, ez gyakorlatilag robogóméret, a megállásról ezen a szinten már tárcsafékek gondoskodnak, míg az úthibákat az első-hátsó rugóstagok – a hátulsók dupla, hidraulikus munkahengerek – hivatottak elnyelni.

A gumicseréhez nem kell a motort is leszerelni, elég levenni a gumiköpenyt, illetve ha lehajtjátok az állítható magasságú kormányt, akkor két pici keréken tolható is a roller. A váz 150 kilogrammot is elbír, így az igazán súlyos egyéneket is könnyedén fogja mozgatni a rendelkezésre álló 5000 watt. Világításból sincs hiány, egyrészt elöl-hátul vannak lámpái, másrészt az első lengéscsillapítókon LED-ek futnak körbe, de a hátsó lámpák jelzik a fékezést, sőt index-szel is ellátták a járgányt. Ha még ez sem lenne elég, a kormányközépen is van egy hangulatért felelős LED csík. A minden ízében brutális járgányért a HKD5HU  kóddal 557 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek.

hirdetés