hirdetés

Jó áron rendelhető a Li-Ning Red Hare 7 futócipő

Legendásan egyszerű

hír
Jó áron rendelhető a Li-Ning Red Hare 7 futócipő 1

Forrás: Aliexpress, LINING Official Store

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-07-17

Sajnos az utóbbi időben a Li-Ning is nagyon megdrágult Aliexpressen, így nem mondanám, hogy rohanok értük, hogy megvegyem. Ennek az az oka, hogy ugyan nagyon jó cipők, de amennyit elkérnek érte, abból inkább itthon veszek futócipőt. Kivételt képez ez alól a Red Hare széria (korábbi Rouge Rabbit), ami egy kezdő, aszfaltra való cipő, amit könnyed futásokhoz vagy városi viselésre ajánlok, és 14 500 Ft-ért meg lehet rendelni.

Bár a sajtóanyag váltig állítja, hogy maratoni távokra is megfelelő, nem véletlen, hogy a Li-Ning futócipők között most ez a legolcsóbb, tehát inkább ne ebben akarjunk ultrát futni. A cipő egyébiránt kifejezetten könnyű, a felsőrész jól szellőzik, az EVA hab talp ütéscsillapítása pedig rendben van. Hagyományos fűzővel rendelkezik és adott a plusz lyuk is a felsőrészen, aminek a segítségével stabilabb kötést is elérhetünk, mint a „nyuszifül”.

Nagy méretválaszték elérhető a cipőből, a milliméterben megadott méret alapján pedig tökéletesen ki lehet választani a megfelelőt. Személyes tapasztalatom, hogy ennek lehet hinni, azt viszont figyelembe kell venni, hogy futáshoz általában fél vagy egy számmal érdemes nagyobbat választani. Többféle színben elérhető, ez nyilván ízlés kérdése, nekem tetszenek, bár egy kicsit túl világos mind, ami 200-300 km után már annyira nem fog jól állni neki.

Mivel ez egy alapvetően egyszerű cipő, így kezdőknek is ajánlom, vagy másodlagos, harmadlagos cipőnek. Jómagam nagyjából évi 1000 km-t megyek, így nekem is van egy az előző szériából, amit csak a rövidebb, egyszerűbb távokra használok. A Li-Ning Red Hare 7 nagyon nagy előnye, hogy piszok olcsó. Aliexpressen jelenleg a LININGJULY1  és az RKGD03  kuponkódok felhasználásával már 14 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni. Ennyiért nagyon jó vétel, hiszen jó minőségű sima utcai cipőt is nehéz már ennyiért találni, főleg nem ingyenes házhozszállítással.

hirdetés