hirdetés

Jó áron kaphatók az Essager töltők és kábelek

Itt nem kell a márkát megfizetni

hír
Jó áron kaphatók az Essager töltők és kábelek 1

Forrás: Aliexpress, ESSAGER Official Store

SonkaMod
írta: SonkaMod
2022-05-11

Az Aliexpress egyik új, feltörekvő szereplője az Essager, akik elég jó minőségben készítenek termékeket, és az igen népszerű „töltős-kábeles” termékkategóriában indulnak, ahol rengeteg a jó kínai gyártó. Mutatunk pár tuti terméket, amit érdemes tőlük begyűjteni, mert nagyon kedvező áron adják, de még rengeteg egyéb eszközük is van, ezért érdemes átböngészni a hivatalos store-t.

Jó áron kaphatók az Essager töltők és kábelek 2

Forrás: Aliexpress, ESSAGER Official Store

30 wattos autós töltő

Erről a kis kütyüről már tegnap is írtunk, mert nagyon jó áron kapható, és igen megtetszett nekünk. Az apró szivargyújtós töltőfejet háromféle színben is lehet kapni, és olyan kicsi, hogy alig lóg ki az aljzatból. Két darab dugalj található rajta, egy Type-C port, valamint egy USB-A. Mind a kettőn le tud adni 30 wattot, és szinkronban is használhatók, ekkor 15 watt a portonkénti maximális teljesítménye.

12 és 24 voltos akkumulátorokkal is megy, és ismeri a legfontosabb gyorstöltési szabványokat, mint amilyen a a QC3.0, a PD3.0, FCP, SCP, AFC és PPS. Most egy 2$-os store kupon használható fel rá, így pedig csak 1700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül az Aliexpress Saver Shipping szállítási móddal, amivel a Posta vámkezelési eljárásáért sem kell fizetni.

Jó áron kaphatók az Essager töltők és kábelek 3

Forrás: Aliexpress, ESSAGER Official Store

100 wattos PD Type-C kábel

Ha van egy nagyon bika telefonunk, amit lehet jó sok wattal tölteni, netalán egy PD képes notebookunk, akkor ahhoz kellenek megfelelő kábelek is, hiszen ekkora teljesítmény nem fog átmenni egy 1-2 amperes tyúkbélen. Ezek a kábelek értelemszerűen elég drágák szoktak lenni, de az Essager már kínál olyan 100 wattos darabot, ami nem nevezhető kifejezetten drágának, és most még kupon is elérhető rá.

Háromféle színben rendelhető a kábel, és két méretben lehet kapni. Az egyméteres darabokra az 1$-os store kupon használható fel, és így kell értük 1900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot fizetni, míg a kétmétereshez már egy 2$-os store kupon is használható, és kijön 2900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ból.

Jó áron kaphatók az Essager töltők és kábelek 4

Forrás: Aliexpress, ESSAGER Official Store

iPhone kábelek sokféle méretben

Az Essager az iPhone tulajokra is gondol, és lightning csatlakozós kábelekkel is rendelkeznek, ráadásul elég jó áron. Ezeknek a madzagoknak az egyik vége USB-A, míg a másik Lightning csatlakozóban ér véget, és 2,4 ampernyi áramot tudunk áttuszkolni rajtuk. Végig szövet bevonatúak, a végük pedig némi alumíniumot is tartalmaz, valamint törésgátlós a kialakításuk, így vélhetőleg egész sokáig fogják bírni.

Ami speciális ennél a modellnél, hogy egyrészt háromféle színben is kapható, másrészt pedig sokféle méret közül választhatunk. A különböző méretek árai így alakulnak:

0,5 m: 900 Ft
1 m: 1300 Ft
2 m: 1600 Ft

3 m: 2100 Ft

Jó áron kaphatók az Essager töltők és kábelek 5

Forrás: Aliexpress, ESSAGER Official Store

6 amperes Type-C kábel

Lényegében nagyon hasonló kábel, mint a fentebbi Lightning, viszont ennek Type-C dugasz a vége, és már 6 amperes áram is átfuthat rajta. Ugyan nem annyira erős, mint a 100 wattos kiadás, de azért a 66 watt ennek is megy, ami még szintén eléggé megsüvegelendő. A kialakítása szép és igényes, a szövet kábelharisnya miatt nem gubancolódik össze, és ez is kapott műanyag törésgátlós végződést.

A háromféle színvariáció érhető el ebből is, illetve több méret közül válogathatunk, és egyáltalán nem drága, főleg a 3 méteres éri meg nagyon. Alább láthatjuk az árakat:

0,5 m: 850 Ft
1 m: 1200 Ft
2 m: 1670 Ft

3 m: 1560 Ft (1$-os store kuponnal)

hirdetés