hirdetés

Jó áron kaphatóak az Ortur lézergravírozói a Madethebesten

A Laser Master 3 és a régebbi 2-es verzió is akciós

hír
Jó áron kaphatóak az Ortur lézergravírozói a Madethebesten 1

Forrás: Madethebest.com

írta: Norbi
2022-08-08

A madethebest.com oldala lézergravírozók, 3D nyomtatók és egyéb szerszámok értékesítésére specializálódott, ráadásul a nevük összefonódott az Orturral, hiszen együttműködésük régóta tart. Az Ortur egy fiatal, elhivatott mérnökök által, 2018-ban alapított cég, amely jó minőségű, jó ár/érték aránnyal rendelkező lézergravírozóiról ismert. Legújabb modelljük, a Laser Master 3 is a Madethebest oldalán debütált. A termékeiket minden esetben helyi, jelen esetben európai raktárból szállítják ki, ingyenesen és garantáltan áfamentesen.

A biztonságra különös figyelmet fordít a gyártó, hétfajta védelemmel is felszerelték, olyanokkal mint az elmozdulás érzékelés, túlmelegedés- és túlfeszültség elleni védelem, illetve fizikai vészleállító gomb is került rá. A gyártó a LaserGRBL szoftvert javasolja a használatához, ami ingyenesen tölthető le a fejlesztő weboldaláról, de az Ortur saját fejlesztésű telefonos applikációjával is használható a gravírozó, ami iOS-re és Androidra is elérhető.

Most akciósan tudjátok megrendelni a Laser Master 3-at, ha használjátok az LM3ZB100  kuponkódot, így az ára 250 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra módosul, ami nagyjából 30 ezer forinttal olcsóbb, mint a bevezetéskori ára. Ahogy az oldalon minden termék ez is EU raktárból indul, a szállítás ingyenes, és az áfa is az ár részét képezi. Ha szeretnétek hozzá egy forgatót is, amivel henger alakú tárgyakat is tudtok megszakítás nélkül gravírozni, akkor a teljes szett ára, ugyanazzal a kóddal mindössze 270 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

Ortur Laser Master 2 Pro

A Laser Master 2 Pro, nem meglepő módon a 3-as modell elődje, illetve annak egy továbbfejlesztett változata, ami igazából csak pár dologban tér el a sima variánstól. Ilyen különbség például a nagyobb sebesség, ami a Pro változatnál 10 000 mm/perc, míg az alap változatnál ez 3000mm/perc volt. Mindkét modell remek választás lehet azoknak, akik nem szeretnének annyit költeni. A gravírozó lelkét egy 5000 milliwatt teljesítményű lézer adja. A munkafelülete óriási, 400×400 milliméteres, amivel már nagyobb méretű mesterműveket is létrehozhattok. A lézert egy műanyag búra veszi körül, ami kiszűri a szemetekre ártalmas fényt, vagyis a munkálatokat szemüveg nélkül is követhetitek, de mindenesetre azért csomagolnak egyet hozzá. Ezenkívül többféle védelemmel is ellátták, többet között elmozdulás esetén azonnal leállítja a lézernyalábot.

A készülékhez kaptok a szemüvegen kívül gyakorláshoz szükséges anyagokat, fát, bőrt, stb. USB kábel segítségével köthetitek rá Windows vagy Mac rendszerű számítógépekre, és több gravírozó szoftverrel is kompatibilis, mint például a LightBurn vagy a LaserGRBL. Összeszerelése gyerekjáték, a gyártó szerint mindössze 10-20 percet vesz igénybe, maga a váz pedig fémből készült és rendkívül masszív.

A készülék ára a mostani akcióban a ZBPLF10  kuponkód használatával 169 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., de ha megelégednétek az alapváltozattal akkor a ZBS210  kódot kell használnotok, hogy 134 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a tiétek lehessen a Laser Master 2. Ha kevésnek bizonyulna a munkaterület, akkor most tudtok hozzá egy bővítő csomagot vásárolni, amivel máris 400×800 milliméterre nő a megmunkálható felület nagysága, az ehhez tartozó kuponkód és ár pedig a ZBKIT10  és 53 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). . Természetesen minden termékre ingyenes a szállítás és áfafizetés sem terheli a pénztárcátokat, ráadásul hamar meg is érkezik a rendelés az európai raktárnak hála. 

hirdetés