hirdetés

Jó áron érkeztek hiánypótló autós és kerti kiegészítők

Mudiro magasnyomású mosó, 35 literes hűtő és Popdeer PD-E Pro 4in1 autós szett

hír
Jó áron érkeztek hiánypótló autós és kerti kiegészítők 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-10

A Banggood ma az autósokat és a kültéren tevékenykedőket célozta meg szuper áraival. A Mudiro 500 W-os magasnyomású mosója például nemcsak autókhoz használható, hanem megtisztíthatod vele a kerti bútorokat is. A Mudiro MR30-as hűtőláda kétzónás kialakítást kapott így míg egyik fele hűtésre a másik fele fagyasztásra is képes. Az utolsó eszköz pedig a Popdeer PD-E Pro 4 az 1-ben szettje, amiben mindent megtalálsz, ami jól jöhet. Van benne morzsaporszívó, vezeték nélküli pumpa, aksis kompresszor és autómosó pisztoly.

7500 mAh-s akkuval érkező verziót 10 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kapod meg, a két aksis változat pedig 12 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).. Ha hosszabb működési időre vágysz, akkor érdemes a 15 000 mAh-s típust választani 13 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. Ebből is választhatsz két darabos kivitelt, amit 14 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetsz meg. Bármelyik kütyüre esik a választásod, használd a BG8a6b6a  kuponkódot! Cseh raktárból, ingyen szállítják.

Mudiro MR30 autós hűtőláda – 2 zónás hűtő- és fagyasztó a javából

Nem sok hasznosabb kiegészítőt tudok elképzelni hosszabb autóutakhoz, maratoni kempingezésekhez vagy a kertben nézett focimeccsekhez, mint a Mudiro MR30-as hűtőládája. Ez a 35 literes, 13,2 kg-os, 726x390x373 mm-es méretű gép görgőket, belső LED világítást és eltávolítható fogantyúkat is kapott a még könnyebb szállíthatóság és az éjszakai könnyed kutakodás érdekében.

Legnagyobb skillje a 12 V-os hűtőnek a közepére helyezett elválasztó fal, aminek hála 2 zónássá válik az eszköz, így egyik fele hűtésre, másik oldala pedig akár fagyasztásra is használható.

A Mudiro terméke fejlett kompresszoros hűtési technológiát alkalmaz, két üzemmódot biztosítva: gyors hűtés és energiahatékony mód. -20 ℃ és +20 ℃ közötti tartományban képes hűteni, azaz képes a benne tárolt termékeket lefagyasztani is, ha arra van szükséged. Az átlagos energiafogyasztása csak 45 W, illetve -1-3 órán keresztül simán hűvösen tartja az élelmiszereket, még akkor is, ha utazás során nem táplálod árammal.

A láda használható 230 voltos hálózati feszültségről, 12 vagy 24 voltos egyenáramról is, illetve ellátták háromszintű akkuvédelemmel, ami megakadályozza az aksi teljes lemerülését. A Mudiro MR30 tetején lévő érintőkijelző gombjaival állíthatod az üzemmódokat és a gyerekzárat is a véletlen elállítódások érdekében. Non plus ultra még a gyártó által ígért nagyon csendes működés, a maximális zajszint mindösszesen csak 35 dB.

Ha beveted a BGe2f865  kuponkódot, akkor mindösszesen csak 54 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tiéd lehet ez a hiánypótló gép, ráadásul a szállítás is ingyenes lesz.

Popdeer PD-E Pro 4in1 autós szett

Sok olyan kütyüről írtunk már, ami megkönnyíti az életedet, ha gyakran közlekedsz autóval, de eddig a Popdeer PD-E Pro szettje az egyik nagy kedvencem, hiszen ebben négy fontos eszközt is megtalálsz, méghozzá egy autós porszívót, egy vezeték nélküli pumpát, egy autómosó pisztolyt és egy power banket is.

A morzsaporszívó kétféle fokozaton működik: az alacsonyabb esetén 70 watt a teljesítménye, a szívóereje pedig 11 000 Pa, de a nagyobb fokozat esetén 120 wattra és 19 000 Pa-ra számíts, ezek pedig igencsak jó értékek egy ilyen kis kütyü esetében. A megtisztítása sem nehéz, mivel a 100 milliliteres portartályát bármikor leszedheted és kiürítheted.

vezeték nélküli pumpa egy perc alatt 38 liternyi levegő fújására képes. Mellékelnek hozzá ötféle adaptert, amikkel az autó mellett kerékpárhoz és motorhoz egyaránt használhatod. Többféle, előre beállított értéket találsz rajta, de persze egyedit is megadhatsz. Amikor a légpumpa eléri a kívánt nyomást, akkor automatikusan leáll.

Autómosó pisztolyt nem sokan tartanak maguknál az autóban, de bizonyos helyzetekben aranyat érhet. Egy óra alatt 200-240 liter vizet képes átmozgatni, amit hatféleképpen tud kiengedni a mellékelt locsolófej segítségével. Egy speciális cső is jár hozzá, ami azért szuper, mert akár még egy vödörből is képes felszívni a vizet, így vezetékes vízre egyáltalán nem lesz szükséged hozzá.

Egy power bank a szett negyedik része, melynek kapacitása 15 000 mAh. Vezeték nélkül 15 wattal tud tölteni, vezetékkel pedig maximum 18 wattal. Ha kíváncsi vagy még több részletre, akkor itt találod részletes tesztünket erről a szuper szettről. Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akik már fontolgatták a különböző autós kiegészítők beszerzését, mert a Popdeer PD-E Pro egy táskában érkezik, így sokkal kevesebb vele a macera, biztos minden hasznos kiegészítő egy helyen lesz.

A Banggood BGf3d485  kuponjával most 34 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolhatod ezt a szuper szettet, ráadásul a szállítás gyors és ingyenes. 

hirdetés