hirdetés

Jimmy HW10 3 az 1-ben porszívó bemutató a Geekmaxin

Sok régebbi termék is akciós

hír
Jimmy HW10 3 az 1-ben porszívó bemutató a Geekmaxin 1

Forrás: Geekmaxi.com

írta: Norbi
2022-05-31

A Jimmy legújabb terméke a napokban debütál a Geekmaxi oldalán, ebből az alkalomból nemcsak az újdonság rendelhető óriási engedménnyel bevezető áron, hanem a régebbi, nagyon népszerű modelleket is akciósan tudjátok megrendelni az oldalon a friss kuponok segítségével. Minden termék európai raktárból érkezik gyors szállítással, a cég 2 év garanciát is biztosít rájuk.

Jimmy H8

A H széria legkisebb modellje a H8, ami alacsony árával hódít, de tudásban alig marad csak le a nagyobb modellektől. Szívóereje megegyezik a H8 Próéval, tehát 25 kPa-lal dolgozik, azonban ez a változat „csak” 60 percig képes üzemelni egy töltéssel. Az alap kiegészítőket is mellékelik a dobozban, így kaptok kétféle kefés szűkítőfejet, egy falra rögzíthető tartót, egy padló és egy kárpittisztító motoros fejet, egy akkumulátort és a hozzá való töltőt. Ebből se maradt ki a  szőnyegérzékelés funkciót, így a kárpitokra érve automatikusan megemeli a szívóerőt, hogy biztosan kiszívjon a szálak közül is minden porszemet. Erre a modellre is került már kijelző, amin figyelemmel kísérhetitek az akkumulátor töltöttségét, a kiválasztott erősségi módot, illetve a H8 itt jelzi, ha a HEPA szűrőt tisztítani kell vagy ha egyéb probléma adódott a géppel.

Láthatjátok, hogy a Jimmy H8 nem a márka csúcsterméke mégis erős nagyon hasznos extra funkciókat kapott, miközben az ára jóval alacsonyabb. A 4AXTI5IG  kuponkóddal 65 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte kifizetnetek, a termék európai raktárból érkezik ingyenes szállítással, ebben az árban már az áfa is benne van.

Jimmy Powerwash HW8

A Powerwash HW8 száraz-nedves porszívó 7000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, és egy 2500 mAh-s, kivehető akkumulátor látja el energiával, ami nagyjából 25 perc takarításra elegendő. A két folyadéktartály egyikébe, ami 450 milliliter űrtartalmú, tiszta vizet kell tölteni, ezt gombnyomásra tudunk a készülék feje elé spriccelni. A másik tartályba a koszos vizet gyűjti, ennek a kapacitása 350 milliliter. A kütyü fején a már jól ismert forgókefe található, ami a port és morzsát hivatott összegyűjteni, de még a nedves szennyeződéseket, mint például a kiömlött tejet, narancslevet is felszippantja, amit az előbb említett tartályba gyűjt össze. A víztartályba akár felmosó- vagy fertőtlenítőszert is adagolhattok, hogy még tisztábbá tudjátok varázsolni a padlót. Takarítás után a forgófejét önmagától képes megtisztítani a töltőállomáson, így ezzel sem kell foglalkoznotok. Az akku töltöttségét, a tartályok állapotát, illetve az esetleges hibakódokat a LED kijelzőn követhetitek figyelemmel. A Jimmy Powerwash HW8-at a 4AXTI5IG  kuponnal 72 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, 2 év garanciával és ingyenes, EU raktáras szállítással.

hirdetés