hirdetés

Jigoo tisztítógépek Black Friday akcióban

Jigoo atkaporszívók és kisállatszőrnyíró szett a mai ajánlatban #jigoo

hír
Jigoo tisztítógépek Black Friday akcióban 1

Forrás: Jigoo

Bagi
írta: Bagi
2023-11-24

A Jigoo takarító eszközöket és porszívóval kombinált szőrápoló szettet gyárt háziállatok részére. A kínálatában találhattok állóporszívókat és atkaporszívókat is. Természetesen Black Friday alkalmából ők is akciózzák a termékeiket, a gyártói oldalon akár 23 százalékos kedvezménnyel vásárolhattok. A Geekbuyingon ugyancsak leértékelve éritek el a márka cikkeit, és igénybe vehetitek a Black Friday kuponokat is a hétvégéig. Bemutatjuk nektek a J300, S300 Pro, P300 és T600 modelleket.

De lássuk, mért is árulnak két modellt. Első ránézésre a különbség, hogy a J300 fehér színben, míg az S300 Pro szürke színben pompázik. Az S300 Pro szívónyílása 205 mm-es, a portartálya 0,36 literes, míg az S300 Pro mindenből nagyobbat kapott, a szívónyílása 230 mm-es és fél literes porgyűjtővel szerelték fel. Ezek miatt méretbeli különbség is lesz a két készülék között, a J300 307x247x210 mm-es és 1,85 kg, még az S300 Pro nehezebb és nagyobb, 2,05 kg és 325x273x190 mm.

A Geekbuyingon a Black Friday akció keretében a Jigoo J300 porszívót 32 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, a Jigoo S300 Pro modellt pedig 38 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg. Mindkettőt Európából, extra költségek nélkül szállítják.

Nézzetek körül a Jigoo hivatalos oldalán is , hiszen itt is ezen az áron vásárolhatjátok meg a J300 és az S300 Pro modellt is.

Jigoo T600 aromatechnológiás matracporszívó

A Jigoo T600 matracporszívó két atkairtó aromarudat tartalmaz, mindkettő biztonságos és anti allergén növényi alapú készítményekből készült. A poratkák eltávolítása közben a kárpitok nemcsak tiszává, hanem illatossá is válnak, a fej 23 cm széles. A porgyűjtő két tartályos és 0,5 literes űrtartalmú, így kevesebbet kell üríteni, a szűrő nem engedi át még a legapróbb porszemcséket és baktériumokat sem. A 700 wattos teljesítménynek és a 15 kPa szívóerőnek hála, a tisztítógép a poratkák 99,99 százalékát eltávolítja. Ennek ellenére alacsony, mindössze 72 dB-es zajszinten működik. Ultraibolya lámpával is rendelkezik, és állandó 60 fokos hőmérsékletet tart fenn, hogy a szövetek mélyéről is eltüntesse a kórokozókat. Egy nagyméretű LED kijelzővel is felszerelték, amin nyomon követhetitek a poratka indexet.

 

A Geekbuyingon 49 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvenni, de ha használjátok a GKB23BF10E  Black Friday kuponkódot, húzhattok még rajta 10 eurót, így 45 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ból kihozhatjátok.

Természetesen a Jigoo oldaláról is megrendelhetitek a terméket, európai raktárból szállítják.

Jigoo P300 kisállat szőrápoló és porszívó szett

Jigoo P300 kisállat szőrápoló felszereléssel vágás vagy fésülés közben közvetlenül egy speciális porszívó tartályába szívhatjátok fel a lehullott szőrszálakat, ami csökkenti az allergiás tüneteket, és tisztán tartja a lakást. Nagyon csendesen működik a 300 W-os porszívó, így nem zavarja az állatkákat sem. Hogy minél kellemesebb élmény legyen az ápolás, segít ha finomságokat is kapnak közben.

Rendkívül egyszerűen használható, négy cserélhető fésűvel érkezik (6mm/12mm/18mm/24mm), a különböző hosszúságú szőr tisztításához. A kefék ápolják és eltávolíthatják a felesleges szőrt, így a bundát fényessé és simává varázsolják, a szőrvágóval pedig kényelmesen meg is formázhatjátok. A résfúvóka a nehezen elérhető területeket is megtisztítja, az eltávolított szőrszálakat a porszívó a 4 liter kapacitású tartályába szívja be.

A szőrápolót a Geekbuyingról és a Jigoo hivatalos oldaláról is 42 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni, de a Geekbuyingon felhasználhatjátok még a GKB23BF10E  kuponkódot, így spórolhattok további 10 eurót, a számla vége így 38 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). lesz.

hirdetés