hirdetés

Jigoo kuponos termékek a Geekbuyingról

Válasszatok az állóporszívók és a kisállatápoló szett közül

hír
Jigoo kuponos termékek a Geekbuyingról 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2024-01-17

A Jigoo fő fókuszában a takarítóeszközök állnak, a kínálatukban találtok állóporszívókat, atkaporszívókat, kisállat szőrápoló szettet, de hajszárítót is. Most két állóporszívóhoz és egy kisállat szőrvágó/ápoló szetthez hoztunk nektek kupont. Mindhárom termék európai raktrából érkezik, ingyenes szállítással.

Ha használjátok a Geekbuying NNN4Q1B  kuponját, már 38 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolhatjátok ezt a sokoldalú állóporszívót. Német raktárból, ingyenesen szállítják.

Jigoo C500 állóporszívó

A Jigoo C500 kísértetiesen hasonlít az általam használt Jimmy porszívóhoz. 500 wattos kefe nélküli motorral szerelték fel, a szívóereje 33 kPa. Szintén 5 fokozatú szűrőrendszerrel látták el, ami eltávolítja az allergiát okozó porszemcsék 99,99 százalékát, de megtaláljátok benne a ciklonos kialakítást is. A 8 cellás, 2200 mAh-s akkumulátorral akár 60 percig is használhatjátok egyetlen töltéssel, a cserélhető kialakításának hála az üzemidő meg is duplázható egy másik aksival. Intelligens porérzékelővel is felszerelték, így a LED kijelzőn megjeleníti a valós idejű porindexet. Itt nyomon követhetitek az akkumulátor állapotát, a felmerülő hibákat, és válthattok az üzemmódok között is.

Három üzemmóddal tervezték, hogy javítsák a tisztítási hatékonyságát. A szőnyegek takarítására kiválaszthatjátok az automatikus vagy a nagy sebességű üzemmódot, a padlók tisztításához egyszerűen átkapcsolhattok alacsony sebességű üzemmódra, amivel sok energiát meg is takaríthattok. A fémcső összecsukható kialakítása lehetővé teszi a szűk helyek tisztítását a bútorok alatt anélkül, hogy le kellene hajolnotok. Függőlegesen fel és le 90 fokkal, vízszintesen balra és jobbra 180 fokkal forgatható el. A fej elejét itt is ellátták LED lámpával, és gubancolódás mentes V alakú kialakítású. Tartozik hozzá egy kemény padlókefehenger, egy 2 az 1-ben porszívókefe, egy vékony porszívókefe és egy kis tisztítókefe, amikkel könnyedén kitakaríthatjátok az egész lakást.

A Geekbuyingról az NNNBB43I  kuponnal 49 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megszerezni, ami elég jó vételnek számít. Német raktárból, ingyenesen szállítják.

Jigoo P300 kisállat szőrápoló és porszívó szett

Jigoo P300 kisállat szőrápoló felszereléssel vágás vagy fésülés közben közvetlenül egy speciális porszívó tartályába szívhatjátok fel a lehullott szőrszálakat, ami csökkenti az allergiás tüneteket, és tisztán tartja a lakást. Nagyon csendesen működik a 300 W-os porszívó, így nem zavarja az állatkákat sem. Hogy minél kellemesebb élmény legyen az ápolás, segít ha finomságokat is kapnak közben.

Rendkívül egyszerűen használható, négy cserélhető fésűvel érkezik (6mm/12mm/18mm/24mm), a különböző hosszúságú szőr tisztításához. A kefék ápolják és eltávolíthatják a felesleges szőrt, így a bundát fényessé és simává varázsolják, a szőrvágóval pedig kényelmesen meg is formázhatjátok. A résfúvóka a nehezen elérhető területeket is megtisztítja, az eltávolított szőrszálakat a porszívó a 4 liter kapacitású tartályába szívja be.

A szőrápolót a Geekbuyingról 26 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni, ha használhatjátok az NNNVYG0  kuponkódot.

hirdetés