hirdetés

Javítsatok, ne kukázzatok

Egy roller cserealkatrész készlet motorral és egy autós horpadáseltávolító szett a TomTopnál

hír
Javítsatok, ne kukázzatok 1

Forrás: TomTop

írta: Bagi
2023-09-22

A fenntarthatóság egyre gyakrabban használt kifejezés, az egyik alappillére, hogy megóvjuk a rendelkezésre álló erőforrásokat, amiben sokat segít, ha nem kidobáljuk a meghibásodott eszközeinket, hanem próbáljuk őket megmenteni, és ezzel meghosszabbítani az élettartamukat. A TomTop mai ajánlata azoknak szól, akik szeretnek barkácsolni, ráadásul ezekkel a cuccokkal kicsit a környezetet is kímélhetitek. Most leértékelve szerezhettek meg egy roller alkatrész készletet cseremotorral és egy autó horpadáseltávolító szettet.

Horpadás javító készlet autókhoz

Ha rendszeresen parkoltok zsúfolt, belvárosi helyeken, rendszeresen találkozhattok az autótokon keletkező újabb és újabb horpadásokkal, amik rányitásoktól, vagy akár gyalogosoktól is származhatnak. Nem is merek beszélni a kőfelverődésekről, vagy a jégeső által okozott károkról. Ezek rengeteg bosszúságot és anyagi terhet is okoznak, hiszen nem olcsó, ha szakembert kerestek fel. Szerencsére egy horpadásjavító készlettel akár házilag is orvosolhatjátok a legtöbb sérülést.

A TomTop most megakciózott egy ilyen karosszéria javító készletet, ami minden szükséges szerszámot tartalmaz. Ez a cucc indukciós technológiával működik, azaz nincs szükség egyéb segédanyagra, hanem az eszköz a fényezést kímélve, hevítéssel, indukciós hőtágulás révén emeli szintbe a sérülést. Jól használható nehezen elérhető felületeken is.

A TomToptól 67 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, európai raktárból, ingyenes szállítással érkezik. Érdemes megvenni, hiszen a javítási költség megspórolásával bőven visszahozza az árát.

hirdetés