hirdetés

Játékok és szoftverek olcsón

Ha nem elég a Steam Summer Sale

hír
Játékok és szoftverek olcsón 1
írta: Atika
2019-06-28

A LVLGO most is kitett magáért és nem csak Microsoft termékekkel, hanem víruskereső licencekkel és egész jó játékfelhozatallal is rendelkezik. Ahogyan megszokhattátok kaptunk kuponokat is, amivel lejjebb nyomhatjátok az árakat.

Hogyan vásárolhattok az LVLGO webshopjából?

Egy gyors regisztrációt követően kosárba helyezitek a kívánt terméket, majd a képen is látható helyen megadjátok a megfelelő kuponkódot (ha van ilyen), és kiválasztjátok a nektek tetsző fizetési módot.

Itt is, ahogyan minden egyéb webshopban a PayPalt ajánljuk, hiszen így nemcsak az adott oldal supportja véd titeket, hanem a PayPal vásárlóvédelmét is élvezhetitek, ha rosszra fordulnának a dolgok. Ezzel 180 napon belül bármikor indíthattok reklamációt, így teljes mértékben bebiztosíthatjátok magatokat és a vásárolt szoftvereteket is.

Az oldal alján található Pay Now gombra kattintva átirányítanak titeket a választott fizetési szolgáltatás oldalára, ahol kifizethetitek a rendeléseteket. Ezek után e-mailben fogjátok megkapni a vásárolt termékeket.

Amennyiben bármi problémátok adódik a rendelés vagy a termékek felhasználása során, bátran forduljatok az LVLGO 24/7-es ügyfélszolgálatához, akik e-mailben ([email protected]) és Skype-on (lvlgo.com) is rendelkezésetekre állnak.

Disclaimer: cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk az LVLGO.com-tól függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget az LVLGO oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása az LVLGO és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel az LVLGO oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés