hirdetés

Izzította a Szinglik napi promóját a GearBerry is

Számtalan Engwe bicaj között is válogathattok

hír
Izzította a Szinglik napi promóját a GearBerry is 1

Forrás: GearBerry

írta: Bagi
2023-11-09

A Gearberry Double Eleven (11.11.) eseménye izgalmas ajánlatok sorával érkezik. Játsszatok a szerencsekerékkel, ahol ajándékokat és akár 399 dollár kedvezmény kupont is nyerhettek. Csekkoljátok a féláras Flash Sale-t, de lesz 11.11-én szuperkiárusítás akár 50 százalék kedvezménnyel, ekkor akár 40 dolláros kupont is felhasználhattok. Csekkpljátok a Vásároljon többet, takarítson meg többet ajánlatot, aminek keretében akár 20 százalék kedvezménnyel vásárolhattok tartozékokat. Ráadásul, ha Fafrees elektromos biciklit vesztek, zárat és táskát is kaptok mellé. Érdemes körülnézni az Engwe bicajok között is, hiszen széles választékkal várnak.

Forrás: GearBerry

Most érdemes Engwe elektromos bringákat is vásárolni, hiszen széles választékban és jó áron juthattok hozzájuk. Nézzétek meg a kínálatot.

 

Engwe EP-2 Pro

A mai nap első ajánlata az Engwe EP-2 Pro. Ez egy 20 colos kerekekkel ellátott fatbike, ami egyaránt alkalmas terepre és városi használatra is. 750 wattos motor hajtja, végsebessége 45 km/h. Tisztán elektromos üzemmódban 60 km, míg rásegítéssel akár 120 kilométeres távot is megtehettek vele.

Az áramellátásról egy 12,8 Ah-s akkumulátor gondoskodik, melyet nagyjából 6 óra alatt tudtok feltölteni, és akár el is tudjátok távolítani, így nem kell az egész bicajt felcipelnetek a lakásba. A könnyebb hajtásról a 7 sebességes Shimano váltó gondoskodika biztonságot pedig a tárcsafékek, valamint az első és hátsó LED lámpák biztosítják. Könnyen szállíthatjátok, mivel középen összecsukható a váz. Jó hír, hogy három szín közül is válogathattok.

Most 351 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-értjuthattok hozzá kupon nélkül, de ne feldkezzetek meg róla, hogy ehhez is felhasználhatjátok a 11.11 kuponokat.

 

Engwe C20 Pro 

Az Engwe C20 Pro egy igazi városi cirkáló, kivehető akkuval és 20 colos kerekekkel szerelt bringa. 250 W-os motor mozgatja, tehát belefér az elektromos kerékpárok hazai kritériumrendszerébe ebben a tekintetben. Az akkuja 15,6 Ah-s, tisztán elektromosan 60 kilométert, rásegítéssel pedig akár 150 kilométert is megtehettek a gyári adatok szerint. A megállásról elöl-hátul tárcsafék gondoskodik és LCD kijelzőt is kapott. A kormány és az ülés magassága is állítható, így akár a család többi tagja is használhatja a 7 sebességes Shimano váltóval szerelt kétkerekűt.

A GearBerryn most kupon nélkül 283 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., de érdemes a folyamatos leértékelések miatt visszatérni az oldalra.

hirdetés