hirdetés

Itt vannak a legújabb Cafago ajánlatok

Kütyüválogatás

hír
Itt vannak a legújabb Cafago ajánlatok 1
írta: hajas
2021-11-09

Eheti Cafago termékválogatásunk igen vegyes lett, hiszen a cikkben találtok bőröndöt, sétapadot, asztali lámpát, porszívót és okosvécéülőkét találtok. Mindegyik terméket ingyenes szállítással tudjátok megrendelni Németországból, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt.

Xiaomi Mijia Lamp Lite

A Xiaomi Mijia Table Lamp Lite letisztult, skandináv dizájnnal rendelkezik. A lámpa egy egyszerű, fehér színű ABS műanyagból készült buroklatot kapott. A lámpa feje 180 fokban forgatható és 218 fokban dönthető, így könnyedén a munkafelületre irányíthatjátok a fényt. Összesen 42 darab LED dióda található benne, melyek együttesen 500 lumenes fényerővel rendelkeznek, az intenzitás három lépcsőben állítható, a fény színhőmérséklete pedig 4000K. A lámpát érintőgomb segítségével vezérelhetitek: rövid érintéssel ki- és bekapcsolni tudjátok, ha pedig sokáig rajta tartjátok a gombon az ujjatokat, akkor pedig a fényerőt módosíthatjátok. 8600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron tudjátok megrendelni.

WalkingPad C1

Nem mindig alkalmas a kinti időjárás a futásra vagy a sétálásra, de szerencsére ekkor sem kell lemondanotok a mozgásról. A WalkingPad C1 egy összecsukható sétapad, így könnyű a tárolása, hiszen simán elfér például az ágy alatt. 2, 4, illetve 6 km/órás sebességgel tudtok vele mozogni, az edzéseiteket pedig a hozzá tartozó mobilos appon tudjátok visszanézni. Vezérelni is tudjátok az alkalmazással, de ha épp nincs kéznél a telótok, akkor a mellékelt távirányítóval is irányíthatjátok. 78 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron tudjátok beszerezni.

Smartmi okosvécéülőke

Elsőre furcsának tűnhet, hogy ma már a vécéülőke is okos, pedig valójában igen hasznos funkciókkal van ellátva. Először is képes az ülőfelületet felfűteni, ami főleg a hideg téli napokon jön jól. A hőmérséklete állítható, ráadásul a családtagok saját igényeik szerint szabhatják testre. További előnye, hogy egy komplett bidé feladatát át tudja venni a kütyü, ráadásul nem igényel különösebben nagy szerelést. A vizet lokálisan melegíti fel, ráadásul ennek is állítható a hőmérséklete. A zuhanyfej csak szükség esetén bújik elő, ebből spriccel a víz. A csap pozíciója és a vízsugár erőssége is módosítható. Masszázsfunkcióval is ellátták, ilyenkor gyorsan váltogatja a hideg és a melegvizet. Használat után UV fénnyel fertőtlenít a kütyü, valamint a víz is egy szűrőrendszeren keresztül jön belőle. 57 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron érhető el.

Tomshoo 3 darabos bőröndszett

A Tomshoo bőröndszett remek választás lehet utazásokhoz. A legkisebb 31x20x52 cm-es, a középső 38x22x61 cm-es, míg a legnagyobb 44x26x71 centiméteres méretekkel rendelkezik. A külsejük ABS+PC borítást kaptak, ami megóvja a csomagokban található értékeket. 4 darab, 360 fokban forgó kerekkel látták el őket, így könnyű velük haladni. Igény szerint le is zárhatjátok őket, hiszen a zipzárakat számkódos lakattal rögzíthetitek. A szettért 37 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek.

hirdetés