hirdetés

Itt vannak a DHGate heti ajánlatai

Vegyes válogatás

hír
Itt vannak a DHGate heti ajánlatai 1
írta: hajas
2020-06-04

Elhoztam nektek a DHGate legújabb ajánlatait. A mai válogatásban találtok robotporszívót, elektromos rollert, mini kompresszort és csavarhúzó szettet. Mindegyik termék a szállítási módja, vagy pedig az ára miatt áfamentes.

Ninebot Segway MAX G30

A Ninebot Max G30 az egyik legnagyobb hatótávú elektromos roller, akár 65 kilométer is megtehető vele, az átlag rollerek fele ennyit sem tudnak. Erős, 350 wattos motorja könnyedén leküzdi az akár 20%-os emelkedőket is. Lassításkor visszatáplálja az energiát az aksiba, amit egyébként 6 óra alatt tudtok teljesen feltölteni. A műszerfalon látjátok a pillanatnyi sebességet, az akku állapotát, illetve az üzemmódot is.

Támogatja az úgynevezett “pedestrian” üzemmódot is, ami gyakorlatilag 6 km/h-ra korlátozza a maximális sebességet, így a zsúfolt sétálóutcákban is biztonságosan tudtok haladni. LED-es lámpa került előre és hátra, valamint kézifék és csengő is helyet kapott a járgányon. A MAXG30New kuponkóddal 171 800 forintért rendelhetitek meg, ingyenes EMS, áfamentes szállítással.

Xiaomi Youpin mini kompresszor

Kicsi és könnyen hordozható elektromos pumpa, ami hasznos társ otthon vagy akár útközben is. Használata rendkívül egyszerű: a digitális kijelző segítségével válasszátok ki, hogy mit szeretnétek felpumpálni (bicikli, autó stb.), majd csatlakoztassátok a csövet, a kompresszor pedig felfújja a gumiabroncsot, majd automatikusan leáll. Soha többé nem kell aggódnotok amiatt, hogy túl nagy vagy túl alacsony a nyomás a kerékben. A 2000 mAh-s akkumulátort micro USB porton keresztül tudjátok feltölteni, ha pedig épp nincs rá szükségetek, akkor tegyétek a fiókba vagy a kesztyűtartóba, így mindig kéznél lesz. A DH40All kuponnal 9200 forintért zsebelhetitek be.

Xiaomi Mijia Wiha csavarhúzó szett

A Xiaomi Mijia Wiha egy kiváló minőségű, 24 az 1-ben csavarhúzó szett, ami a profi szakembereknek és a házi barkácsolók számára is egyaránt ajánlott. A Wiha név egyébként kicsit kínainak hangzik, pedig ők egy neves európai szerszámgyártó cég, amit Willi Hahn alapított 1939-ben. Nem csak “hagyományos” csavarhúzáshoz ajánlott, hanem az apró csavarokkal ellátott kütyük szereléséhez, például kvarcórák, számítógépek bütykölésére is alkalmas. A DHYF30 kuponnal 4600 forintért szerezhetitek meg.

hirdetés