hirdetés

Itt van az ősz, itt van újra

Túlélési tippek az Aliexpress oldaláról

hír
Itt van az ősz, itt van újra 1
írta: Rolla
2019-09-10

Itt van az ősz, itt van újra, s szép, mint mindig, énnekem. Legalábbis Petőfi Sándor számára biztosan, én bevallom őszintén, nem annyira szeretem az őszt, de mivel az élet nem kívánságműsor, ezért kénytelen vagyok praktikákkal túlélni ezt az évszakot. Az itt szereplő termékeknek télen is hasznát tudjátok venni, így ha valamelyiket megkívánjátok, szerezzétek be bátran.

Xiaomi lábmelegítő

Ha a természetjárás helyett inkább az otthoni bekuckózást támogatjátok, akkor a pokróc mellé szerezzetek be egy lábmelegítőt. Állandóan fázósoknak kötelező darab, de aki szeret síelni vagy hidegebb időben kirándulni, a nap egyik fénypontja lehet, amikor a bakancsot lerúgva belelép rögtön a melegítőbe. 10 700 forintért tudjátok megrendelni, így szerencsére még áfa- és vámhatár alatt maradtok.

Dekorációk

Ha már amúgy is több időt töltötök ezekben a hónapokban a lakásban, mint nyáron, akkor érdemes egy kicsit rárepülni a lakás díszítésére, így feldobhatjátok az otthonülést. Már kis változtatás is sokat segíthet, elég, ha egy ajtódíszt, néhány kisebb lampiont vagy egy-két új képet beszereztek. Sőt, ha ti vagy a családban bárki szereti a Halloweeni kiegészítőket, akkor érdemes már most megrendelnetek, hogy biztosan megérkezzenek októberre.

Az öltözködés

Azoknak, akiknek nem jött össze a beach body, akár még megváltás is lehet a nagykabátok eljövetele, ettől függetlenül nem kell azonnal eldobni a nyári színeket és zsákba bújni. Bár inkább a hölgyek szoktak ráutazni arra, hogy a hidegebb hónapokban is tip-top legyen a szerelésük, ettől függetlenül a férfiak is simán feldobhatják a ruhatárukat. Potom összegekért lehet hozzájutni egyedi dolgokhoz, ha pedig esetleg nem jó a méret – bár minden pontosan le van írva a mérettáblázatban -, bizniszeljétek el az ismerőseitek körében. Pro tip: ha stílusfrissítésen gondolkoztok, akkor már csak jó ötletekért is érdemes nézegetni a képeket, rajtuk szépen összepárosított ruhákkal, cipőkkel és órákkal.

hirdetés