hirdetés

Itt egy 100 dolláros telefon a Doogee műhelyéből

Nem erős, de legalább nagyon olcsó

hír
Itt egy 100 dolláros telefon a Doogee műhelyéből 1

Forrás: Doogee

Atika
írta: Atika
2024-05-24

Sokan keresnek első telefont gyerekeknek, esetleg második készüléket, amin a melóval kapcsolatos dolgokat intézhetik, hogy az elsődleges mobiljuk ne ezzel merüljön vagy egyszerűen csak olyan poros környezetben dolgoznak, hogy inkább nem vinnék magukkal a drágább eszközt. A Doogee N55 Pro egy tökéletes megoldás erre, ugyanis iszonyatosan olcsó, de cserébe még telefonálásra és könnyed használatra bőven befogható. Gshopperen a gshopperDOOGEE  kuponkóddal mindössze 99 dollárért, vagyis nagyjából 35 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg.

Került kamera előre és hátra is, előbbi egy 8 MP-es Hynix, utóbbi pedig egy 13 MP-es OC13853 szenzort rejt maga mögött. A kinézet ne tévesszen meg senkit, a készülék hátulján két lencse csak dísz, kizárólag az egyik rejt igazi képalkotó egységet.

Portokból van Type-C és egy 3,5 mm-es jack is, vezeték nélkül pedig WiFi 5, Bluetooth 5.0, GPS és amennyiben nem bővítetek tárhelyet, két SIM kártyát is fogad a készülék, 4G támogatással. Az aksija 5150 mAh-s, gyorstöltés viszont nincs, mindössze 10 wattal tölthető, tehát a töltési idő kicsit több, mint 2 óra körül alakulhat 0-ról 100-ra.

Szoftverből Android 14-et kapott, ami nem kicsit meglepő, az ilyen budget készülékek ugyanis legalább 1-2 főverzióval le szoktak maradni már a kiadásukkor. Nagyon kedves viszont a gyártótól, hogy a csomagban találtok egy előre felhelyezett kijelzővédőt és egy szilikontokot, tehát nem kell aggódni, mert az első naptól védve lehet a külső behatásoktól. A Doogee N55 Pro ugyan nem egy erőmű, de ennyi pénzért nem is elvárható. A gshopperDOOGEE  kuponkóddal össz-vissz 35 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, választhattok fekete és kék színek közül és a szállítás is ingyenes.

hirdetés