hirdetés

Itt az új Roidmi EVA 2023, de régi áron

Egy Roidmi EVA robotporszívó tulajdonosaként csak az ajándékok csomagolásával kell foglalkoznotok

hír
Itt az új Roidmi EVA 2023, de régi áron 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-12-07

Megújult a Roidmi EVA, a neve Roidmi EVA 2023-ra változott. Az alapokat meghagyták, hiszen az úgy volt jó, ahogy, de 16 egyéb ponton változott a masina. Már felemeli a felmosó korongjait, csendesebb, és a tartályát is könnyebb kipucolni. A jó hír viszont az, hogy ezért nem kérnek többet, az NNNNRENDELJKINAIT20  kóddal 210 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni a mindent tudó robotot. Lengyel és magyar raktár közül is választhattok és extra költségek nélkül kapjátok meg a masinát.

A statikus „felmosórongy” helyett kettő darab, percenként akár 180-at forgó felmosófej tevékenykedik, amiket ráadásul a gép akár 12 newtonnal rá is tud nyomni a padlóra a hatékonyabb takarítás érdekében. Ha végzett a robot a felmosással, akkor visszatér a dokkolójára, és a koszos vizet kiüríti, majd újra feltölti önmagát.

A két víztartály űrtartalma 3,6 és 4 liter, ez már lehetővé teszi, hogy a korábbi 60 nappal ellentétben már 75 napra is teljesen automatizálható legyen a cucc, hiszen mindent csinál magától, mert a portartály ürítése is automatikus. További extra, hogy a felmosófejeket nemcsak kitisztítja, hanem meg is szárítja a takarítás befejeztével, így azok nem fognak bebüdösödni sem.

Ami pedig az újdonságokat illeti, ezek közül bizonyára a tappancsok felemelése a legfontosabb,

így már normálisan ráküldhető a szőnyegre, nem vizez és nem koszol rajta. A másik, hogy a 2023-as verzió már érzékeli, hogy a pamacsai koszosak, és magától visszasétál a dokkolóhoz, megtisztítja azokat – állítólag hatékonyabban, mint eddig -, majd folytatja a takarítást, csak úgy, mintha az akkuja merült volna le. A visszaúton is felemeli a törlőpárnáit, így addig sem koszol. További újdonság, hogy a dokkoló belsejét is antibakteriális anyaggal vonták be, illetve kivehető a portartály is, és külön elmosható. Összességében 16 ponton változtattak a masinán – például csendesebb lett, úja  színes LED kijelző, okosabb a radar stb. – szóval sok mindenen csiszoltak a mérnökök.

Használjátok a Geekbuying kuponját, így az NNNNRENDELJKINAIT20  kóddal 210 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni ezt a mindent tudó robotot. Lengyel raktrárból, extra költségek nélkül kapjátok meg.

hirdetés