hirdetés

Itt az RTX 3000-es GPU sorozat

Emellé már Windows 10 is dukál

hír
Itt az RTX 3000-es GPU sorozat 1
írta: Atika
2020-09-21

Bemutatták a világ leggyorsabb konzumer videókártyáját, az RTX 3090-et, ami hamarosan meg is fog jelenni. Ahhoz viszont, hogy teljes mértékben kihasználhatóvá váljon az ereje, mindenképp szükség lesz a legfrissebb Windowsra. A Windows 10-zel viszont nem csak az új videókártyák teljesítményét lehet kiaknázni, hanem ezzel együtt a legfrissebb operációs rendszer minden előnye is a rendelkezésetekre áll.

Másvalamire van szükségetek?

Minden egyéb szoftverre 55% leárazást biztosít a Keysoff a BB55 kuponkód felhasználásával:

A Cwalletco fizetési lehetőségről

A Cwalletco egy a legtöbb fizetési platformhoz képest is rendkívül biztonságosnak tartott megoldás. Ez a rendszer több fizetési módot foglal magába, mint a PayPal vagy bankkártyás lehetőségek. Ha a Cwalletco-n keresztül vásároljátok meg a fent említett termékeket további 3% kedvezményt kaptok az amúgy is alacsony árból. Kattintsatok és válasszátok ki a nektek tetsző fizetési módot.

A Keysoff.com-ról

A Keysoff.com piacvezető szoftver és játékwebshop. Az egész világon vannak vásárlóik. A 24/7-es ügyfélszolgálatuk fenntartása mellett folyamatosan remek ajánlatokat biztosítanak minden általuk árusított szoftver kulcsra. Ha a Keysoff.com-on vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy egy megbízható boltot választottál, ahol csak eredeti szoftvert kaphatsz.

Kérdésed van? Segítségre van szükséged?

Vedd fel a kapcsolatot velük vásárlás előtt vagy akár utána is. Csak írj egy emailt a [email protected] email címre, ha bármilyen kérdésed van és a Keysoff ügyfélszolgálata készséggel válaszol neked.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Keysofftól függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Keysoff oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Keysoff és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Keysoff oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés