hirdetés

Itt az ideje beruházni egy Xiaomi Smartmi párásítóra

Mérjük, és stabilizáljuk a páratartalmat!

hír
Itt az ideje beruházni egy Xiaomi Smartmi párásítóra 1
írta: SonkaMod
2020-09-30

Nem is gondolnánk, hogy mennyire fontos a lakásunk levegőjére odafigyelni, mivel sok fejfájást megspórolhatunk magunknak, ha kellően párás, megfelelő hőmérsékletű levegőt szívunk. Már régóta élharcosai vagyunk a légtisztítóknak, mi magunk is használjuk ezeket a készülékeket, és már egészen el is terjedtek, de a párásítók még nem jöttek divatba. Ez reméljük megváltozik, mert télen szinte elengedhetetlen valami módon harcolni a száraz levegő ellen. Főleg ahol kisgyerek, illetve télen légúti megbetegedésre kifejezetten hajlamos személy is lakik.

Az ideális páratartalom 40-60% között van, de kisbabák esetében ez inkább 70%. A Xiaomi Smartmi négyféle párásító géppel rendelkezik, ebből most az 1S-t melegen ajánljuk a figyelmetekbe, mert kifejezetten jó akció van rá. A gépbe 3,5 liter vizet tölthetünk, de mivel sima csapvízzel megy, fontos a fertőtlenítése is. Ezt UV fénnyel oldja meg a termék, folyamatosan fertőtlenít a hidegkatód fénycső, amivel a 99%-át meg is öli a kórokozóknak. Folyamatosan méri a hőmérsékletet és a páratartalmat, amit ki is jelez az OLED kijelzőjén, ami egyben érintős kezelőfelületként is működik. Mivel adottak hozzá a szenzorai, a páratartalmat tudja konstans értéken tartani, amit belőhetünk 40-80% között bárhová. Természetesen okoseszközről beszélünk, a Mi Home appból vezérelhető, időzíthető. A működési zaja 42 decibel, ez ebben a kategóriában kifejezetten halknak számít. 400 ml/óra teljesítményű, ez kimondottan magas érték, éppen ezért alkalmas akár 20 négyzetméteres helyiség párásítására. Természetesen használható nagyobb területen is, csak akkor nem garantált, hogy tudja tartani azt a 80%-ot, ami egyébként nem okozna gondot neki.

Egy ekkora tudású eszköz nyilván nem olcsó, ha szeretnénk alacsonyabb árút, akkor le kell mondanunk a kijelzőről, az állítható páratartalom tartásról, és így tovább. Ha ezekre nincs szükségünk, akkor akár a kisebb Smartmi eszköz is megfelelő (kuponkód: BGHOMEAPP13), de most az 1S-re nagyon jó ajánlatot kapunk. Eredetileg 60 000 forint körüli összeget kell érte fizetni, de a Banggood betárazott belőle a csehországi raktárukba, és egészen nyomott áron árulja őket, ha pár dollárt le akarunk még belőle csípni – és természetesen le akarunk -, akkor még be kell pötyögni a BG1SWST kuponkódot, és akkor mindössze 48 000 forintért meg is rendelhetjük. A kütyü körülbelül egy hét alatt érkezik meg, így ezt a telet már vele húzhatjuk le. Az európai raktár miatt áfa- és vámmentesen érkezik, teljesen ingyenes szállítási opcióval.

hirdetés