hirdetés

Itt a Realme első robotporszívója

Erős felütéssel kezd a feltörekvő kínai gyártó

hír
Itt a Realme első robotporszívója 1
írta: Atika
2021-06-22

A Realme márkát eddig a telefonjairól ismerhettük, azonban most előrukkoltak egy robotporszívóval, ami első ránézésre egy komoly konkurencia lehet a nagyobb gyártók számára is. Nemcsak porszívózni, de felmosni is képes, 38 különböző szenzorral rendelkezik, köztük LIDAR-ral is, ráadásul az okosotthonunkba is integrálható, ugyanis Google Assistant és Alexa kompatibilis.

A felmosást a beépített vízpumpa vezérli, amely mindig a megfelelő mennyiségű vizet szállítja a mikroszálas törlőrongyra. Szerencsére be lehet állítani no-mop zónákat is, így biztosan megússza szárazon minden szőnyegünk.

Az 5200 mAh-s akkumulátorának hála, akár 4 órán át is képes üzemelni a legalacsonyabb fokozaton, de maxra tekerve is 2 órán keresztül tud takarítani a Realme robotja. Szokás szerint Google Assistant és Alexa kompatibilis a kütyü, így okosotthon rendszerekbe könnyedén integrálható, és hangutasításokkal is vezérelhetjük.

A Realme első robotporszívóját először Aliexpressen tudjátok megvásárolni. Az indulásra való tekintettel kaptunk kuponokat is. A 96ROBOT kóddal a standard csomagot tudjátok megvásárolni nagyjából 98 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, míg a 96ROBOT1 kuponnal a víztartállyal kiegészített verziót vihetitek haza 110 300 forint körüli dollárért. Ezek az ajánlatok június 25-ig érvényesek, ezt követően a 69ROBOT kuponnal 106 300 és a 66ROBOT1 kóddal 119 000 forintért hozhatók el ugyanezek a csomagok. Szerencsére francia raktárból szállítják az újdonságot, így semmilyen extra költséggel nem kell számolnotok, ráadásul jövő héten már meg is érkezik, ha most megrendelitek.

Egy extra játékkal is kedveskedik nekünk a Realme TechLife store, amelynek keretében június 25-ig minden nap 11 és 12 óra között bezsebelhető egy kupon a termékoldalon, amellyel 72 300 forintért vásárolhatjátok meg az első Realme robotporszívót, amihez ajándékba adnak egy víztartályt és 12 rárögzíthető mikroszálas kendőt. Minden nap 1 db kupon lesz elérhető, tehát összesen 10 nyertes lesz az akció időtartama alatt. Arra viszont figyeljetek, hogy ezt csak kínai raktáras rendelésre lehet majd beváltani, így áfát és vámügyintézési díjat is kell majd utána fizetni.

hirdetés