hirdetés

Itt a legújabb Kugoo roller, a G1

Jó időzítés

hír
Itt a legújabb Kugoo roller, a G1 1
hajas
írta: hajas
2021-04-12

Már a tavasz derekán járunk, vagyis egyre hosszabbak a nappalok, melegszik a levegő, előkerülnek a rollerek és kerékpárok. A Kugoonál is jól tudják ezt, és a lehető legjobbkor mutatták be a legújabb elektromos rollerüket a G1-et, ami már kapható a Geekbuyingon, de a cikk végén két elektromos kerékpárt is találtok, melyek szintén jó áron rendelhetők a kínai webshopnál.

Himo Z16

A Himo Z16 egy 250 wattos villanymotorral felszerelt e-bicikli, aminek maximális sebessége 25 km/óra. Az akkut a középen összecsukható vázba rejtették el, ami tisztán elektromos üzemmódban 55 kilométer megtételére szükséges energiát tárol magában, de rásegítéssel akár a 80 km is kihozható. A kormányra egy kis kijelzőt is szereltek, ami mutatja a sebességeteket, a megtett távot, az akku állapotát valamint az aktuális üzemmódot. Előre és hátra is szereltek tárcsafékeket, valamint a világítást sem spórolták le róla. A GKB496S  kuponkóddal 193 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg Lengyelországból.

Fiido M1 Pro

A Fiido M1 Pro egy elektromos fat bike, amire viszonylag nagy, 20 colos kerekeket szereltek, amivel akár terepen is gurulhattok. Egy töltéssel, tisztán elektromos üzemmódban akár 65 kilométert is megtehettek, de ha ti is beszálltok a hajtásba, akkor a 130 km is elérhető vele. A kényelmetekről a 7 sebességes Shimano váltó, komfortos nyereg és a lengéscsillapítók gondoskodnak, a biztonságotokról pedig a tárcsafékek és a beépített világítás. A kormányra szereltek egy kijelzőt, ami mutatja az aktuális sebességet, az akku állapotát. Ez a járgány is összecsukható, csakúgy, mint a fenti Z16, vagyis a tárolása és a szállítása is könnyű. A GKB590S  kóddal 339 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg EU raktárból.

hirdetés