hirdetés

Itt a legújabb Cafago kütyüválogatás

Yeelight lámpák és még sok más

hír
Itt a legújabb Cafago kütyüválogatás 1
írta: hajas
2021-11-16

Ismét hoztam nektek néhány nagyszerű ajánlatot a Cafagótól. A mai válogatásban találtok két okoslámpát, egy porszívót, egy retro játékkonzolt, illetve egy hajnyírógépet is. A legtöbb terméket EU raktárból tudjátok megrendelni, így nem kell semmilyen extra költséggel számolnotok.

T9 hajvágógép

A készülék arany színű bevonatot kapott, a testét pedig különleges minták díszítik. Az erős motornak és az éles vágópengéknek köszönhetően jól viszi a hajat. Mellékelnek hozzá 4 darab vezetőfésűt, melyek 1,5, 2, 3, illetve 4 milliméteresek, így könnyedén tudtok például átmenetes frizurát készíteni, de még az arcszőrzet trimmelésésre is használható. Type-C kábel segítségével tudjátok feltölteni, egy töltéssel pedig 2 órán át üzemel a kütyü. 3600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért (plusz 27% áfa és 399 forint vámkezelési költség) tudjátok megrendelni a Cafago kínai raktárából.

Retro Mini játékkonzol

Óriási népszerűségnek örvendenek a retro játékok, és ezt a kínaiak is tudják. Ez a retro mini játékkonzol szinte egy az egyben úgy néz ki, mint a jó öreg Nintendo NES. Összesen 500 darab előre telepített videójáték található rajta, így a család minden tagja megtalálja rajta a kedvencét. Egyszerre akár ketten is játszhattok vele, hiszen két kontrollert is mellékelnek a dobozba, de ezeken túl találtok még egy AV kábelt, egy adaptert, illetve egy tápkábelt is. A kütyüt 5900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért (plusz 27% áfa és 399 forint vámköltség) rendelhetitek meg Kínából.

Yeelight YLXD76YL mennyezeti lámpa

A Yeelight rengeteg okoslámpát mutatott már be, ráadásul mindegyik remek minőségű és kedvező áron kapható, így igencsak fájhat miattuk a konkurens gyártók feje. Az YLXD76YL egy 23 wattosLED-es okos mennyezeti lámpa, melynek maximális fényereje 1500 lumen. Távirányítóval vagy okostelefonos appal tudjátok vezérelni, segítségükkel könnyedén állíthattok a fényerőn, időzíthetitek, illetve változtathattok a színhőmérsékleten 2700 és 6500 kelvin között. Az applikáció androidos és iOS-es készülékeken is elérhető. 17 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg Németországból, további költségekkel pedig már nem kell számolnotok.

Yeelight YLDL01YL

A Yeelight YLDL01Y névre keresztelt okoscsillár 90x7x4 centis méretekkel rendelkezik, felfüggesztése 50 centiméter és másfél méter között állítható, vagyis szinte bárhová tökéletesen passzol, például nagyon jól mutat, ha mélyen belóg az ebédlőasztal fölött. A fogyasztása rendkívül kedvező, mindössze 33 W, ráadásul a LED-ek élettartama is sokkal hosszabb, mint a hagyományos izzóké. A hozzá tartozó applikáció segítségével rengeteg plusz lehetőségetek van, például állíthatjátok a fényerő intenzitását és a színhőmérsékletet is, továbbá időzíthetitek és távolról elindíthatjátok. 26 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a készüléket a Cafago német raktárából.

hirdetés