hirdetés

Itt a Cafago legújabb válogatása

Közeleg a Halloween

hír
Itt a Cafago legújabb válogatása 1
írta: Atika
2021-09-24

Ismét összeszedtünk nektek néhány leárazott terméket a Cafago kínálatából. Az őszre való tekintettel most főleg olyan cuccokat válogattunk, amelyeket főleg zárt térben fogtok használni, de akad itt egy új elektromos roller is, hiszen, amíg nem esik a hó, ez az egyik legjobb módja a városi közlekedésnek.

Xiaomi okos forrólevegős fritőz

A Xiaomi is előrukkolt a saját forrólevegős fritőzével, ami kimondottan jól néz ki első ránézésre. Az 1500 wattos sütőt felszerelték egy tekerőkapcsolóval, aminek a közepén egy OLED kijelző kapott helyet, emiatt a vezérlése rendkívül egyszerű. A 3,5 literes kosarába rakott ételt 40 és 200 Celsius-fok közötti hőmérsékletre hevíthetjük, és akár 24 órán keresztül is képes sütni. Ahogyan az a nevéből is kitalálható WiFi képes, így a Mijia appba is felvehető, és telefonról is vezérelhető a fritőz.

A német raktárból postázott Xiaomi forrólevegős sütő 26 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a miénk, amire semmilyen egyéb költség nem rakódik, és még csak várni sem kell rá sokáig.

Multifunkciós szintező lézer

A szintező lézereket főleg mesteremberek használják burkoláskor vagy véséskor, hogy biztosan minden úgy álljon, ahogy annak állnia kell. Ettől függetlenül otthoni barkácsoláskor is jól jöhet, de akár egy polc felfúrásához is nagy segítséget nyújthat egy ilyen eszköz. Az önbeálló kialakításának hála nem kell bajlódni a vízszintbe állítással, +-3 fokot ugyanis képes korrigálni. 16 módban képes vonalat vetíteni a falakra, így függőlegesen és vízszintesen is két-két különböző egyenest tud megjeleníteni. Az akkumulátor pakkja két 18650-es cellát tartalmaz, amiket bármikor kicserélhetünk, de így is 5 órát képes működni folyamatos üzemben. A csomag része egy kis, állítható magasságú állvány, és egy falra rögzíthető tartó is, de bármilyen tripodra felhelyezhetjük, mivel a jól megszokott szabvány menetet kapta. Kül- és beltéren egyaránt használható az eszköz, hála az IP54-es védettségnek.

Az önbeállós szintező lézer német raktárból rendelhetitek meg 19 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, plusz költségek nélkül.

Lenovo LP40

A Lenovo egy ideje erősen rákapcsolt a TWS fülesek gyártására, egyik legújabb üdvöskéjük az LP40 nevet kapta. A fülesekbe Bluetooth 5.1-s chipet és 30 mAh-s akkukat építettek, melyeket akár háromszor fel tudtok tölteni a 250 mAh-s teleppel és a Type-C csatlakozóval ellátott bölcsővel. A kütyü IPX5 minősítést kapott, így bátran lehet használni akár esőben, akár edzés közben is. A fülesek oldala érintésérzékeny felületet kapott, így kényelmesen tudtok váltani a számok között. Eszméletlenül olcsó a készülék, csupán 5000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, ráadásul ingyenes szállítással küldik, és extra költségek miatt sem kell aggódnotok.

Halloweeni világítós boszorkány kalap

Már csak alig több, mint egy hónap van a híres Halloween ünnepéig, ami egyre népszerűbbé kezd válni kis hazánkban is. Az eredetileg ősi kelta népszokás szerint az emberek mindenféle maskarába öltöznek, hogy összezavarják az emberi testbe költözni vágyó holtakat. Természetesen nem csak magunkat, hanem a környezetünket is díszíthetjük, így azok számára, akik szeretnének egy kis sötét hangulatot kölcsönözni október 31-én az otthonuknak, akár boszorkány kalapot is aggathatnak mindenfelé. A 33 centiméteres dekorációba egy LED sor is került, amit két darab CR2032 elem lát el energiával, így a sötétben még jobban fog mutatni ez a kellék. Mivel vízhatlan anyagból készült, így akár az udvarra is kirakhatjuk.

A világítós kalapot nagyjából 2800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg, áfa- és vámmentesen.

hirdetés