hirdetés

IT cuccok kerültek sorra a Geekbuying Super Sale-en

Egy laptopot és két tabletet mutatunk nektek a sok jóáras termék közül

hír
IT cuccok kerültek sorra a Geekbuying Super Sale-en 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-09-16

Nagyon zajlik az élet a Geekbuying háza táján, ugyanis mint ismeretes most tartják a Super Sale elnevezésű akciójukat, aminek keretében sok termék kapható a megszokottnál alacsonyabb áron. Legutoljára még az elektromos rollerek voltak soron, mára már viszont a számítástechnikai termékeken a rivaldafény, így aki ezen a területen tervezett mostanában vásárlást, annak érdemes egy pillantást vetni a kínálatra, mert számos tablet, monitor, laptop és mini PC vásárolható meg jó áron. Továbbra is érvényes, hogy a PayPal rendszerében lebonyolított fizetéseket honorálja a Geekbuying, vásárlási összegtől függően pár dollárral.

Daysky V14S

A Daysky laptopját egy 14,1 colos kijelzővel szerelték fel, aminek felbontása 1920×1080 pixel. Kinézete nagyon elegáns, a háza fémből készült, vastagsága a gyár adatai alapján 6 mm, súlya 1,3 kg. A készülékben, az Intel Jasper Lake N5095-es processzora dolgozik, ami viszonylag új megjelenés, a CPUBenchmark oldalán egész jó pontszámokat kapott kategóriájában. Memóriából 12 gigabájt, míg háttértárból 256 GB fért bele, szóval ezzel sem spóroltak. A laptop előretelepített, jogtiszta Windows 10-zel érkezik. A beépített akkumulátora 5000 mAh, amivel nagyjából 4 órát képes üzemelni, és az 5 GHz-es WiFi sem maradt ki belőle, így a netezés is gyors lesz.

A Daysky V14S ára most 106 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ha használjátok a 6VQX43IZ  kuponkódot. Ebben az árban benne van a szállítás és az áfa is, és természetesen ez a termék is európai raktárból kerül kiszállításra, illetve a PayPal fizetésre érvényes kedvezmény ugyanúgy érvényes rá, aminek a segítségével nagyjából további 4000 forintot tudtok spórolni.

hirdetés