hirdetés

Iszonyatosan jó áron az Amazfit GTR 2 és GTS 2 okosórák

Ezt a 11.11-et szeretjük

hír
Iszonyatosan jó áron az Amazfit GTR 2 és GTS 2 okosórák 1

Forrás: Aliexpress, amazfit Overseas discount Store

írta: SonkaMod
2023-11-11

Igazi klasszikusnak mondható okosóra az Amazfit GTR 2 és a GTS 2. Már nem mai darabok, de természetesen még a mai napig forgalmazzák őket. Sokszor nem éri meg kintről rendelni, mert itthon sem drága, viszont a mostani 11.11-es akcióban brutálisan olcsó lett Aliexpressen. Érdemes gyorsan rendelni belőle, ki tudja még meddig lesz.

A hazai webshopokban 50 000 Ft-ért adják, de ez szinte nevetségesnek hat a mostani Aliexpresses ár mellett. Ugyanis Alin most a 11SALE8  kuponkóddal és Aliexpress coinokkal már 27 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg, ingyenes szállítással.

Amazfit GTS 2

Ez az óra nem sokban különbözik a GTR 2-től, alapvetően ő is megkapta azokat az újításokat, vagyis hogy vízálló, lehet vele telefonálni, lehet rá zenét feltölteni és lejátszani. A fő különbség, hogy ezt azoknak készítették, akik a szögletes kijelzőt szeretik, ebben ugyanis egy 1,65 inch-es, 348×442 pixel felbontású AMOLED, négyszög panel került. Mivel más a kialakítás, akkumulátorból nem fért bele akkora, mint a GTR 2-be, ebbe csak 246 mAh-s telep került. Ezzel normál használat mellett 7 napot bír, bekapcsolt GPS-szel pedig 25 órát képes üzemelni. Gombból csak egy jutott rá, míg a GTR 2-n kettő van.

Érdekes módon ez a szögletes modell kicsit olcsóbb, de nem sokkal, a hazai boltokban 40 000 Ft-tól kezdődik, Aliexpressen viszont a 11SALE8  kuponkóddal, automatikus kedvezménnyel és Aliexpress coinokal már csak 26 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte kifizetni.

hirdetés